Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ιούδας πρόδωσε και κρεμάστηκε, αυτοί όμως συνεχίζουν...

Του Παναγιώτη Τσολάκη

Ο Ιούδας, όταν συνειδητοποίησε το λάθος του κρεμάστηκε. Αυτοί όμως που ομολογούν κυνικά το λάθος τους, αντί να αυτοκτονήσουν εξακολουθούν να προδίδουν στέλνοντας χιλιάδες Ιησούς, στον Γολγοθά και στην Σταύρωση!

Γνωρίζοντας σήμερα, μετά από τις προσωπικές δηλώσεις των θυτών, ότι η πρακτική και η συνταγή τους ήταν θανατηφόρα, γιατί εξακολουθούν να επιβάλλουν (κι οι συνεργάτες τους να εκτελούν) ότι επιτάσσουν οι αρχιερείς, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το αποτέλεσμα!
Τέτοιες πράξεις συμπεριφορών, εγκαλούνται ως συνέργεια και συνενοχή στο ποινικό δίκαιο!

Οι δανειστές δεν ζητάνε τώρα μόνο την απόλυτη υποταγή και την παραδειγματική τιμωρία των επαναστατών, ως σύλληψη σκέψης και μόνο, ζητάνε και τα ιμάτια αυτών! Μόνο που ιμάτια θεωρούν τα τιμαλφή τους.
Ζητάνε την άρση αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας!
Στο σφυρί οι ζωές των ανθρώπων. Δεν θέλουν ο άνθρωπος να έχει ένα σίγουρο, απάνεμο και ασφαλές λιμανάκι. Τον θέλουν να βολοδέρνει σε άγριες θάλασσες, έρμαιο των νταβατζήδων ναυαγοσωστών!

Αυτοί που θα εκτελέσουν και αυτήν την εντολή, γνωρίζοντας ότι έτσι εκτελούν την κοινωνία, θέλουν να αποκαλούνται ηγέτες και σωτήρες!

Η αναμονή της κοινωνίας, η υπομονή, η αμηχανία, η απογοήτευση, η δυσπιστία στο πολιτικό προσωπικό, οδηγούν στην απελπισία και η απελπισία είναι ο ποιο επικίνδυνος εκρηκτικός μηχανισμός! Ακόμα και τα πιο ήρεμα ζώα όταν στριμωχθούν και νιώσουν ότι ακουμπάνε τοίχο, εκρήγνυνται και ορμάνε!

Το πολιτικό κατεστημένο παίζει τον ίδιο σκοπό. Δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα προνόμιο, την ώρα που η κοινωνία κοντεύει να χάσει τα πάντα!

Εάν κάποιο πολιτικό κίνημα δεν κατέβει χαμηλά με το λαό, δεν γίνει ένα με τον λαό, δεν γίνει η ασπίδα προστασίας της κοινωνίας ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, όπως τόνισε στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ ο Καμένος, τότε δύσκολα θα σπάσει το πολιτικό απόστημα, αποτέλεσμα του οποίου είναι η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και η απόλυτη οικονομική κατοχή!

Εκτός κι αν συμβεί αυτό που είπε ο Χάρυ Κλιν, πως αν με τους πλειστηριασμούς πέσει η πρώτη ντουφεκιά, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί και τι θα επακολουθήσει…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]