Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο «γόρδιος δεσμός» δεν θα λυθεί, θα κοπεί

Γράφει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Πάντοτε στην ιστορική διαδικασία οι μεγάλες αλλαγές, που οδηγούσαν σε κάτι το καινούριο, έρχονταν μέσα από συγκρούσεις και – τις περισσότερες φορές – με αίμα. Αυτό συνέβαινε (και θα συνεχίσει να συμβαίνει), επειδή στην πορεία του χρόνου υπάρχει μία στιγμή τέτοια, που η παλιά κατάσταση έρχεται σε αναπόφευκτη «τριβή» με το νέο που γεννιέται.

Ακολουθεί πάλη, για το ποιος τελικά θα επικρατήσει, μέχρι που – και μετά από επίπονες διεργασίες – επιβάλλεται τελικά το καινούριο. Κάθε αντίσταση του παλιού κάμπτεται και, εν τέλει, αυτό πεθαίνει οριστικά και περνά στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας...

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πραγματικότητα των κατά καιρούς ιστορικών μεταβολών. Βέβαια, πάντοτε υπάρχουν δειλές (ή και προβοκατόρικες) φωνές, οι οποίες επειδή ακριβώς θέλουν τη διαιώνιση της σάπιας παλιάς κατάστασης φωνάσκουν και κινδυνολογούν δήθεν για «συμφορές» που έρχονται, σε περίπτωση που γεννηθεί το νέο, αγνοώντας ότι όλα όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν έχουν οδηγήσει σε πλήρες υπαρξιακό αδιέξοδο. Αυτές ακριβώς οι φωνές είναι ό,τι πιο επικίνδυνο και γι’ αυτόν τον λόγο εμείς τις θεωρούμε ως τον υπ’ αριθμό 1 εχθρό στην πορεία ριζικής μετάλλαξης των πραγμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, εάν θέλουμε να εστιάσουμε στη δική μας περίπτωση, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν οι γνωστοί κινδυνολόγοι, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τη σωτηρία της χώρας και την έπειτα ανοδική της πορεία, ομιλώντας ηλιθιωδώς ότι... «πρέπει» να συντηρηθεί το τελείως διεφθαρμένο σύστημα της Μεταπολίτευσης! Γράφουν, ομιλούν, ψιθυρίζουν ότι π.χ. μία έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του καταραμένου ευρώ που μας κατέστρεψε θα είναι... καταστροφή για την πατρίδα και τον λαό μας! Και κάνουν τα πάντα, προκειμένου να υπηρετήσουν όσο γίνεται καλύτερα τον αρχηγό τους, τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα σε μία «ένωση» από την οποία ενώ δεν κερδίζει τίποτα απολύτως, εν τούτοις οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο...

Αυτά ακριβώς τα κοινωνικά και εθνικά παράσιτα είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους! Είναι ένας ύπουλος, εσωτερικός εχθρός που πρέπει να τον αποκαλύψουμε και να τον χτυπήσουμε ανελέητα!... Από δήθεν «πατριωτικές» θέσεις στηρίζουν το πλέον ανθελληνικό κατεστημένο όλων των εποχών, παίζοντας το άθλιο παιχνίδι των εχθρών της Ελλάδας, αφού η τακτική τους είναι τελείως παράλογη και, όπως η ίδια η σημερινή πραγματικότητα αποδεικνύει, αδιέξοδη.

Τα εν λόγω σκουλήκια, όταν φτάσει η μεγάλη ώρα, θα φανερωθούν και θα είναι τα πρώτα που θα διαγραφούν από τη Νέα Εποχή του τόπου! Δεν έχουν μάλλον κανένα. Ας θυμούνται ένα μόνο πράγμα οι ψευτοπατριώτες κόλακες του κάθε Ιούδα Σαμαρά: το αίμα είναι που «ξυπνάει» την ιστορική επανέναρξη... «Οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται – Κόβονται»!

Πηγή: ΕΛΩΡΑ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]