Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες

Γράφει ο Ακρίτας 

Τους ΑΝΕΛ φωνάζουν ψεκασμένους, αλλά οι ψεκασμένοι ορκίζονται σήμερα ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ!!!!

***

Πάει και η εταιρεία Κατσέλης.
Άλλα 1000 άτομα στην ανεργία διότι πολύ απλά στην Μνημονιακή Ελλάδα, σε μια σούπερ υφεσιακή οικονομία, όταν αφαιρείς κεφάλαιο από την ζήτηση, τότε πολύ απλά θα δημιουργείς νέους ανέργους και νεόπτωχους.

***

Η οικονομική λιτότητα καθυστερεί τη δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας και την εφαρμογή των ζωτικής σημασίας διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο σύστημα παραγωγής.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λιτότητα δημιουργεί ύφεση, η οποία επηρεάζει αρνητικά τις προσδοκίες της αγοράς ότι θα μπορέσει η οικονομία να βγει από την «παγίδα χρεοκοπίας», αποθαρρύνοντας τους δυνητικούς εγχώριους και ξένους επενδυτές.

Όσο θα συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος λιτότητα-ύφεση, οι προοπτικές της Ελλάδας να καλύψει τους στόχους για το έλλειμμα και το χρέος θα εξαντλούνται, ανεφοδιάζοντας τις αρνητικές προσδοκίες των αγορών.

***

Είναι φανταστικό να βλέπεις τους μνημονιακούς(πρώην, νυν και επόμενους) βουλευτές των 10 χιλ ευρώ το μήνα(και το 66% αφορολόγητο) να κατηγορούνε ο ένας για τον άλλον για τις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίοι ίδιοι τις ψήφισαν.!!

Σου φτιάχνει την ημέρα για... κακή διάθεση.

***

«Οι δικηγόροι είναι τόσο ακριβοί που είναι φθηνότερο να προσλάβεις ένα δικαστή.»
Εβγκένι Κασέγιεφ
Ρώσος γνωμικογράφος

***

«Ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα. Είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα».
Μαλβίνα Κάραλη
Πόσο λείπει σήμερα μία τέτοια φωνή.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]