Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλείνουν 200 σχολεία!

Συρρικνώνονται δραματικά οι δομές στο xώρο της εκπαίδευσης, ως απόρροια των μνημονιακών πολιτικών.

Απόφαση του υπουργείου Παιδείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προβλέπει καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.

Καταργούνται 32 δημοτικά σχολεία και 89 νηπιαγωγεία. Επίσης υποβιβάζονται 34 δημοτικά και 5 νηπιαγωγεία ενώ συγχωνεύονται 27 δημοτικά και 13 νηπιαγωγεία.

Να σημειωθεί ότι, σε συνάντησή του με την ΟΛΜΕ τον Μάιο ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είχε γνωστοποιήσει, πως θα προχωρούσε σε "64 συγχωνεύσεις σχολείων εκ των οποίων οι 22 θα είναι στη Β/βάθμια και οι 42 στην Α/βάθμια εκπαίδευση".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]