Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα συγκέντρωση διαδηλωτών στην Πλατεία Ταξίμ

Μερικές εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και πάλι στην Πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη την νύχτα προς την Τρίτη, όταν η τουρκική αστυνομία άνοιξε την πρόσβαση σ’αυτήν.

Οι αστυνομικοί, που νωρίτερα είχαν μπλοκάρει τις προσβάσεις στην πλατεία, τώρα κάνουν περιλοπία στην περίμετρό της.

Τη Δευτέρα, στην Τουρκία έγινε μονοήμερη απεργία των συνδικάτων. Οι συμμετέχοντες σε μια διαδήλωση προσπάθησαν να περάσουν με βήμα πορείας στην πλατεία Ταξίμ, όμως, όταν είδαν τον αστυνομικό κλοιό, διοργάνωσαν καθιστική απεργία.

Νωρίτερα, ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε ότι για την καταστολή των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στις μεγάλες πόλεις της χώρας οι Αρχές προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα στρατεύματα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]