Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τη Συρία

Η Ρωσία δεν βλέπει κανένα λόγο για να σταματήσει τη στρατιωτική και τεχνική συνεργασία με τη Συρία, δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας "Rostec", Βλαντιμίρ Αρτιάκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ria Novosti.

"Εμείς, ως εταίρος, θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς την κυβέρνηση της Συρίας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουμε αυτή τη συνεργασία», δήλωσε ο κ. Αρτιάκοφ σε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Paris Air Show» στο Παρίσι.

Ο εκπρόσωπος της Rostec συμπλήρωσε επίσης, ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει ήδη θέσει με σαφήνεια το ζήτημα αυτό ενώπιον της διεθνούς κοινότητας.

Άσαντ: Η Ευρώπη θα πληρώσει για την προμήθεια όπλων στους Σύρους αντάρτες

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ προειδοποίησε τις χώρες της ΕΕ για την προμήθεια όπλων στους Σύρους αντάρτες, δηλώνοντας ότι αυτό θα οδηγήσει σε «εξαγωγή της τρομοκρατίας» στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον Σύρο πρόεδρο, η προμήθεια όπλων από την Ευρώπη στους μαχητές στη Συρία θα οδηγήσει σε ενίσχυση των «τρομοκρατικών πίσω αυλών στην Ευρώπη». «Η Ευρώπη θα πληρώσει για αυτό (για την προμήθεια όπλων στους αντάρτες)... Οι τρομοκράτες, έχοντας αποκτήσει στρατιωτική εμπειρία και εξοπλισμένοι με εξτρεμιστική ιδεολογία, θα επιστρέψουν (στην Ευρώπη», - θεωρεί ο Άσαντ.

Οι Σύροι αντάρτες επέστρεψαν στην τακτική των τρομοκρατικών επιθέσεων

Στη Συρία οι αντάρτες, οπισθοχωρώντας, επέστρεψαν στη γνωστή για αυτούς τακτική των τρομοκρατικών επιθέσεων.
60 στρατιώτες σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη κοντά στο Χαλέπι. Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε τη νύχτα και σε προάστιο της Δαμασκού.
Η τρομοκρατική επίθεση κοντά στο Χαλέπι και η δεύτερη μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό την τελευταία βδομάδα. Οι αντάρτες επιτίθενται σε αστυνομικούς στόχους στη συριακή πρωτεύουσα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]