Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός…

Πριν από πολλά χρόνια σε μια μεγάλη πόλη βασίλευε ένας Βασιλιάς που του άρεσαν τα όμορφα ρούχα. Μια μέρα κατέφτασαν στην πόλη του τρεις λωποδύτες. Είπαν πως είναι ράφτες και ήξεραν να φτιάχνουν ρούχα πανέμορφα από ένα μαγικό ύφασμα που μονάχα οι ανίκανοι και οι ανόητοι δεν μπορούσαν να δουν…

Γνωστό το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για τα καινούργια ρούχα του βασιλιά. Σ’ αυτό το παραμύθι, μια ολόκληρη κοινωνία, για να μη χαρακτηριστεί ανόητη, θαύμαζε με δουλικότητα τα μαγικά και ανύπαρκτα ρούχα του ηγέτη της.

Μετά την απαράδεκτη απόφαση της κεντρικής εξουσίας για την ανέγερση τεμένους στον αστικό ιστό της πόλης και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο, ήρθε και ο «Βασιλιάς» να υπερθεματίσει:
«Προσωπικά και πολιτικά θεωρώ αδιανόητη τη συζήτηση για το αν κάποιοι κάτοικοι της πόλης πρέπει να διαθέτουν ή όχι χώρο θρησκευτικής λατρείας. Ως εκ τούτου, η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους είναι επιβεβλημένη»…
Και όχι μόνον αυτό…
«Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας;»
Και…
«Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα»
Αφενός η Αθήνα «Βασιλιά» δεν είναι Μέκκα. Έκπληξη!
Αφετέρου νομίζετε «Μεγαλειότατε» ότι με το να χτιστεί ένα κεντρικό τζαμί θα κλείσουν τα παράνομα; Ή μήπως αυτό θα συμβεί με τα δύο επιπλέον σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα;

Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες των ορδών των λαθρομεταναστών που νταντεύετε με κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο «Πολυχρονεμένε». Ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε μαζί τους στις γειτονιές μας.

Ούτε συμφωνούμε με την μετατροπή της Αθήνας σε ένα τεράστιο φτωχοκομείο και σε έναν ατελείωτο κόμβο αλληλεγγύης για αυτούς που μας καθίσατε στο σβέρκο με το έτσι θέλω. 
Οι Έλληνες πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να συνδράμουμε ο ένας τον άλλον.

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός!
Μόνον οι ανίκανοι και οι ανόητοι δεν μπορούν να το καταλάβουν!
Τελικά είστε γυμνός κύριε Καμίνη!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]