Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κερδοσκοπικό πάρτι με την Eurobank συνεχίζεται...

Χθες ξεκίνησε στο -30%, έκλεισε στο +30% και τώρα βρίσκεται στο +25%…

Ε ρε γλέντια (για όποιον ήξερε)… Τέτοιες αποδόσεις ούτε οι σπρίντερ στους Ολυμπιακούς…
Η στήριξη της μετοχής έρχεται μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι στην αύξηση κεφαλαίου της Eurobank θα μπουν με ένα ή δυο μισθούς οι εργαζόμενοι της τράπεζας. Η Eurobank χρειάζεται 600 εκατ.

Την ίδια ώρα η Εθνική που υποχωρεί κατά 7% σήμερα, πρέπει να βρει 900 εκατ. ευρώ (από το σύνολο των 9 δις) για να μην περάσει στα χέρια του ΤΧΣ. Ο Λάτσης, που κατέχει το 11% των μετοχών της Εθνικής, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Περιττό βέβαια είναι να αναφέρουμε πως κάποιοι κερδίζουν τρομερά ποσά από όλη αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση, η οποία ξεκίνησε ή στήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης και του ίδιου του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα. 
Στο τέλος, δε, και αφού θα έχει τελειώσει το πάρτι της κερδοσκοπίας, όλοι γνωρίζουμε πως ο "λογαριασμός" θα δοθεί στον Ελληνικό λαό μέσω κάποιων έκτακτων φορολογήσεων ή αυξήσεων ήδη υφιστάμενων φόρων...
Το "γαϊδούρι" να είναι καλά και λύσεις πάντα υπάρχουν για να κερδίζουν τα λαμόγια και οι καλά πληροφορημένοι...

Αναγνώστης

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]