Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

(βίντεο) Το Κατάρ αγόρασε το νησάκι Οξειά!

Aπίστευτη κοροϊδία στα μούτρα αυτού του λαού... Ένα σύντομο ψάξιμο οδηγεί στην πληροφορία ότι η Telegraph δημοσίευσε την είδηση εδώ και ένα περίπου χρόνο: στις 26 Απριλίου 2012. Εδώ την κρατούσαν μυστική για 11 μήνες. Το νησάκι, λέει η Τelegraph, έχει την μισή έκταση του ιταλικού νησιού Capri, έχει προστατευόμενο υγροβιότοπο και η αρχική του τιμή ήταν 7,5 εκατ. ευρώ. Αλλά ο εμίρης ήταν καλός στο παζάρεμα και το πήρε για 5 εκατομμύρια, αμέσως μετά από μια άλλη αγορά του: ένα σύμπλεγμα ξενοδοχείων στην πανάκριβη Costa Smeralda της Σαρδηνίας - επίσης τίγκα στα πετρέλαια.

Όπως όλα δείχνουν, ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και η βασιλική οικογένεια του Κατάρ οριστικοποίησε την απόφασή της να αποκτήσει και να αξιοποιήσει τουριστικά το νησάκι της Οξειάς στο Ιόνιο. 



Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχει κλείσει η συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά της υπόθεσης. 

Είναι θέμα της επόμενης εβδομάδας να μπουν οι υπογραφές ώστε και επισήμως, το νησάκι που βρίσκεται στο Ιόνιο, ανοιχτά του Αστακού, να αλλάξει χέρια. 


Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Ιθάκης, στον ΑΝΤ1. 





Πηγή: NewsIT 
 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μωρέ μπράβο στον εμίρη που συσκέπτεται με πλαστικές παντόφλες... Παζάρεψε με την ψυχή του, αλλά πήρε νησί μέσα στα κοιτάσματα του Ιονίου που από του χρόνου θα αξίζει τα εκατονταπλάσια. Άντε να πουλήσετε και την Ιθάκη από αύριο, λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]