Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζεται για το Πεντάγωνο ο Χρυσοχοΐδης


  • Το ΠΑΣΟΚ του 6% ακόμα στην εξουσία, λύνει και δένει. Tων Αμερικάνων το χαϊδεμένο είναι δυνατόν να μείνει στον πάγκο για πολύ; Τα wikileaks εξάλλου, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας των "τάσεων"...
  • Ένας "ανασχηματισμός παρωδία", σφραγίζεται μόνο με "πολιτικούς παρωδία"


Αλλαγή φρουράς, αναμένεται, στον επικείμενο ανασχηματισμό, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει, εφόσον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλήξει στο να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση στελέχη πρώτης γραμμής από το κόμμα του, να τοποθετήσει στο υπουργείο Άμυνας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι, όπως λένε στο Μαξίμου, ικανός πολιτικός και μπορεί, με τις ενέργειες του, να βρει το Πεντάγωνο ξανά την χαμένη αίγλη του, που επί ημερών Παναγιωτόπουλου μάλλον έχει χαθεί...

Επίσης, πιστεύουν ότι ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να διαχειριστεί, με την εμπειρία του, με μεγαλύτερη επάρκεια τα ευαίσθητα εθνικά μας θέματα.

Σημειώνεται πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ διατηρεί καλή σχέση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό και μάλιστα όπως φημολογείται οι δύο πολιτικοί άνδρες τα λένε συχνά στο τηλέφωνο, ενώ πρόσφατα τα είπαν και κατ΄ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ριζικός ανασχηματισμός

Στα του ανασχηματισμού τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από κυβερνητικές πηγές, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό απομακρύνοντας τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ευάγγελο Λιβιεράτο, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, τον υπουργό Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Από τους υφυπουργούς, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν από το Μέγαρο Μαξίμου, εκτός κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν οι: Φ. Σκοπούλη, Γ. Ιωαννίδης, Γ. Μαυραγάνης, Ν. Παναγιωτόπουλος, και οι υφυπουργοί Αμυνας, Ελευσινιώτης και Καράμπελας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τι έγινε;;;Πάνε και τα όποια ψήγματα πιθανής αντίδρασης κατά απειλής στο ΥΕΘΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Χρυσοχοϊδη;! Βάλτε κατευθείαν τον Νταβούτογλου καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΜΠΑ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ; ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΕΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΜΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΧΑ ΧΑ... ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ ΑΠ´ ΕΔΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]