Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Έκρηξη έξω από την Πρεσβεία της Ρωσίας στη Δαμασκό

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε σήμερα, Πέμπτη, δίπλα στην Πρεσβεία της Ρωσίας στο κέντρο της Δαμασκού, κοντά στην έδρα του κυβερνώντος κόμματος της Συρίας Μπάαθ.

Το κτήριο της Πρεσβείας υπέστη ζημιές, ανακοίνωσε στέλεχος της διπλωματικής αντιπροσωπείας. Μετά την έκρηξη υπήρξε ανταλλαγή πυρών με αυτόματα όπλα.

Τα συριακά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των θυμάτων της έκρηξης. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχουν 4 νεκροί. Από το σημείο της έκρηξης, που έχει περικυκλωθεί, υψώνεται στήλη καπνού σε μεγάλο ύψος.


(Aνανέωση)

Ο αριθμός των νεκρών από έκρηξη βόμβας σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Δαμασκού, κοντά στη Ρωσική πρεσβεία, μεταξύ των οποίων και παιδιά, αυξήθηκε σε 31 άτομα, μετέδωσε σήμερα Πέμπτη η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Επίσης μετέδωσε τη σύλληψη ενός πιθανού βομβιστή αυτοκτονίας, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν πέντε βόμβες, μία εκ των οποίων ζύγιζε 300 κιλά. Σύμφωνα με το προσωπικό του Εποπτικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Συρία έπειτα από την πρώτη έκρηξη, στα βόρειο-ανατολικά της Δαμασκού εξερράγησαν άλλα δύο αυτοκίνητα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]