Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στου «κασίδη» το κεφάλι

Που θα κάνει ο κάθε άσχετος κουρέας τα πειράματα του μέχρι να μάθει να κουρεύει;
Σύμφωνα με την παροιμία, στου «κασίδη» το κεφάλι.
Δεν ξέρω ρε πατριώτες αν το έχετε καταλάβει, αλλά εδώ και χρόνια, όποιες «κυβερνήσεις» έχουν έρθει σε αυτή τη χώρα, χρησιμοποιούν τα δικά μας κεφάλια για να πειραματιστούν, να εφαρμόσουν τα όποια «μεγαλόπνοα» σχέδια τους και άμα πετύχουν  άμα μάθουν δηλαδή, πέτυχαν.

Η σημερινή κυβέρνηση, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα «πειράματα».
Δεν υπάρχει τομέας που να μην έχει βάλει χέρι, που να μην δοκίμασε να εφαρμόσει τις όποιες αποτυχημένες συνταγές της, με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.

Μας έχουν κάτσει σε μια «καρέκλα», και έχουν πάρει μαχαίρια, τσεκούρια, ψαλίδια, και βαρούν αλύπητα ενώ εμείς με σκυμμένο το κεφάλι δεν βγάζουμε άχνα.
Το ένα χέρι τους το έχουν βαθιά στις άδειες πλέον τσέπες μας και τραβούν να πάρουν ακόμα και το ύφασμα, και το άλλο χέρι τους «θερίζει», με όποιο από τα προαναφερόμενα «ευγενή» εργαλεία περιέγραψα.

Να ακόμα ένα πείραμα, και με τις υγείες μας που λένε.
«Κόβουν κι άλλο τη δαπάνη για φάρμακα
Σε νέα φάση μείωσης των φαρμακευτικών δαπανών μπήκε πλέον η χώρα, καθώς οι μνημονιακές προβλέψεις απαιτούν περαιτέρω περιορισμό τους της τάξης των 380 εκ. ευρώ, κατεβάζοντας το μηνιαίο προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για φάρμακα από τα 233 εκ. ευρώ στα 200 εκ. ευρώ…
Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, η δαπάνη έφθασε τα 226,1 εκ. ευρώ, έναντι 274,7 εκ. ευρώ τον περασμένο Οκτώβριο, μειωμένη κατά 17,7%.
Το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι μετά το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, αλλά και την εισαγωγή της θετικής λίστας συνταγο-γραφουμένων φαρμάκων με την ασφαλιστική τιμή, ο στόχος αυτός είναι εφικτός.»
Ο «στόχος» βέβαια, δεν είναι άλλος από τα κεφάλια μας.
Η υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ συνεχίζουν να «κόβουν» μη λογαριάζοντας τίποτα.
Το παιχνίδι τους είναι βρώμικο και ως συνήθως το παίζουν με ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα, χρόνια ασφαλιστικών εισφορών των οποίων τελικά η τύχη αγνοείται.
Μπήκε και το φρούτο «πρωτότυπα και γενόσημα» τη στιγμή που για τα δεύτερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.

Κάντε και άλλα πειράματα.
Κάτι μου λέει ότι θα είναι τα τελευταία σας.
Το μάτι του κόσμου γυάλισε, και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

Όσο για τα «δάκρυα» σας για όσα τραβά ο κοσμάκης, αφήστε το καλύτερα.
ΠΟΤΕ δεν νοιαστήκατε για εμάς.
Μόνο για τον εαυτούλη σας, την καρεκλά σας, το βουλευτιλίκι, το υπουργιλίκι, και τα χιλιάρικα που παίρνετε κάθε μήνα και τρέμετε μη τυχόν και τα χάσετε.
ΠΟΤΕ δεν νοιαστήκατε για την χώρα, γι αυτό και την ξεπουλάτε.
Λίγα είναι τα ψωμιά σας.
Του «κασίδη» το κεφάλι, δεν σηκώνει άλλα πειράματα.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]