Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αγανακτισμένος και πεινασμένος λαός ζητάει εκδίκηση


Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
 
Είναι να μη σου τη δώσει!

Το πρώτο άρθρο μου γράφτηκε στις 6/5/10 και σήμερα που είναι το εκατοστό σκόπευα να είναι πανηγυρικό, αλλά ο διάολος τάφερε να ασχοληθώ με λίστες,   ληστές και υλιστές.

Ότι μετά το εβδομήντα τέσσερα κυκλοφορούσαν ένα σωρό ληστές που άρπαζαν το ψωμί του ελληνικού λαού, είναι ηλίου φαεινότερο πως υπήρχαν και που τα αποτελέσματα των άνομων ενεργειών τους τα βιώνουμε σήμερα.

Μας αρπάξανε την ψυχή μας, μας άρπαξαν το μέλλον των παιδιών μας, την αξιοπρέπειά μας, το ψωμί μας.

Εμείς υποφέρουμε κι’ όλοι αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και βγαίνουν γραβατωμένοι στα παράθυρα των καναλιών προσπαθώντας να μας πείσουν πως ότι έκαναν το έκαναν για το καλό μας .

Η λίστα με τα ονόματα των φοροφυγάδων πηγαινοερχόταν από γραφείο σε γραφείο και κανένας δεν άνοιγε να τη διαβάσει,γιατί έκαιγε και θα βγαίνανε στη φόρα οι κλέφτες συνέταιροί τους και μετά θα χάνανε όλοι τους τ’ αυγά και τα πασχάλια από την οργή του λαού που υποφέρει.

Όλοι ζητάνε συνέχεια παροχές και φωνάζουν πως φταίει το κράτος.

Και ποιός είναι μωρέ το κράτος; Ο Καραμανλής,ο όποιος Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Παπούλιας, ο όποιος πολιτικός;

Όχι. Κράτος είσαι εσύ, εγώ, όλοι μαζί και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι γι’ αυτό μας τραβάνε τόσα χρόνια από τη μύτη με ένα διορισμό στο δημόσιο.

Έτσι μας καταντήσανε τρωκτικά του δημοσίου και ο κύριος Βενιζέλος να μεταφέρει τα κιλά του με θωρακισμένη Μερσεντές που πληρώνεις εσύ και εγώ.

Ο κύριος Σπώκος πέραν από απόφοιτος του ξακουστού Πανεπιστημίου Andrius Papandrius που έβγαζε άριστους αφισοκολλητές και ονομαστούς άπληστους συνδικαλιστές, τι άλλα προσόντα είχε και τον κάνανε ειδικό γραμματέα στους εξοπλισμούς του κράτους;

Με τρύπιο μπλου τζιν παντελόνι γύρισε ο Τζοχατζόπουλος από τη Γερμανία όπως έλεγε ο Κατσιφάρας και πως αν δεν ήταν ο Αντρέας δε θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους, βρέθηκε με το γιο του βοσκού και τακιμιάσανε. Στην αρχή ο ένας έκλεβε κι ο άλλος κάλυπτε. Μετά ξεσαλώσανε, σου λένε κανείς δεν πρόκειται να μας βάλει χέρι αφού εμείς ήμαστε το πάνω χέρι και πέσανε στο μεγάλο φαγοπότι.

Καλά που βρέθηκε μετά τον Καποδίστρια και ένας Έλληνας πατριώτης εισαγγελέας και τους στρίμωξε στην ψειρού.

Ο αγανακτισμένος και πεινασμένος λαός ζητάει εκδίκηση. Θέλει να δει τους ενόχους της κατάντιας του τουλάχιστον στα κάγκελα.

Θέλει κάποιον να τους πει πως αυτό θα γίνει και θα τον ακολουθήσουν για άλλη μια φορά στα τυφλά και θα την πατήσουμε άσχημα για άλλη μια φορά.

Φαντάζεστε τον Τσίπρα Πρωθυπουργό με τον Τατσόπουλο υπουργό παιδείας, τη Δούρου υπουργό Εξωτερικών, τον Σκουρλέτη ή τον Δραγασάκη υπουργό οικονομικών; Πιστεύετε πως θα μείνει τίποτα όρθιο από την έρημη αυτή πατρίδα, που άλλοι, όπως ο Ξάνθος που έδωσε όλη του την περιουσία για τον αγώνα και ο Νικηταράς που πεθάνανε ζητιανεύοντας; Αν έχετε τη γνώση και τα κότσια απαντήστε.

*Ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας    
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]