Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Την Ελλάδα την κυβερνούσε μια μαφία


Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Συνόδου των προέδρων του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
«Την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια την κυβερνούσαν και την οδήγησε στην κρίση μια μαφία. Η μαφία της οικονομικής, επιχειρηματικής, μιντιακής ολιγαρχίας σε συνεργασία με το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα. Όμως τούτες τις μέρες, σπάει η ομερτά, σπάει ο νόμος της σιωπής και βγαίνουν στη δημοσιότητα οι λίστες αυτής της οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής ολιγαρχίας που προστατεύεται από τους χρεοκοπημένους πολιτικούς, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους, όταν ο ελληνικός λαός έχει γονατίσει» δήλωσε από το Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων στην Αθήνα, με τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Συνόδου των προέδρων του κόμματος  της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε: «Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί με νύχια και με δόντια, με λύσσα όλοι αυτοί πολεμούσαν από τον Μάιο έως τον Ιούνιο στις εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ και την πιθανότητα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

»Τώρα καταλαβαίνουμε, που δημοσιεύονται μέρος των ονομάτων αυτών που έχουν βγάλει χρήματα στην Ελβετία και προστατεύονται από τους Έλληνες πολιτικούς που κυβερνάνε, τώρα καταλαβαίνουμε γιατί μέσα μαζικής ενημέρωσης των οποίων οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε αυτές τις λίστες, μεγάλες επιχειρήσεις, έκαναν το παν για να μην αλλάξει πολιτική ηγεσία και διακυβέρνηση στην Ελλάδα, γιατί κάνουν το παν για να επιβάλλουν το μνημόνιο, αυτή την πολιτική που καταστρέφει τη χώρα, ως μονόδρομο που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Αν υπήρχε έστω η στοιχειώδης ευθιξία από τους πρωταγωνιστές της τραγωδίας του ελληνικού λαού, από αυτό το απαξιωμένο πολιτικό προσωπικό, θα έπρεπε, αντί να ετοιμάζουν να φέρουν νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά και τις τελευταίας αποκαλύψεις για το ποιους προστάτευαν, να παραιτηθούν και να παραδώσουν τη δυνατότητα στις υγιείς, καθαρές και πατριωτικές δυνάμεις, να βγάλουν τη χώρα από την κρίση». 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατί στον αόριστο; Σήμερα την κυβερνάνε κάποιοι άλλοι; Να έχεις τη λεβεντιά να πεις "Την κυβερνάει μια μαφία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]