Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιλεκτική Ελληνική Δικαιοσύνη...;


Η δικαιοσύνη δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί με όρους προσωπικής εμπάθειας. Από την στιγμή που διατάχθηκε η σύλληψη Βαξεβάνη, έπρεπε να διαταχθεί ταυτόχρονα η σύλληψη των κατά τον νόμο υπευθυνων όλων των επαγγελματιών της ενημέρωσης που την αναπαρήγαγαν. Αυτούσια μάλιστα.

Ο υπουργός δικαιοσύνης μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας και περαστικά του, δεν μπορεί όμως να επιτρέπει αυτή την αρρωστημένη καθυστέρηση στην δίωξη των υπολοίπων, αφού εκρίθει από κάποιον εισαγγελέα ότι η δημοσιοποίηση της λίστας είναι αδίκημα.


Αξιόποινη πράξη όμως προκύπτει και από την ομολογία Παπακωνσταντίνου για τον τρόπο που έλαβε, διακράτησε, διαχειρίστηκε και κοινοποίησε την λίστα. Εκεί μάλιστα υπάρχει
υποψία για πλήθος αδικημάτων, που δεν μπορούν να βαρύνουν τον Βαξεβάνη.


Για παράδειγμα, ο Βαξεβάνης δεν μπορεί να διωχθεί για εκβιασμό, από την στιγμή που κοινοποίησε την λίστα. Εκτός εάν βρεθεί η κυρία Σούλα από τα Τρίκαλα που είχε λογαριασμό στην HSBC και ομολογήσει ότι ο Βαξεβάνης την κοινοποίησε αφού αυτή δεν υπέκυψε στις επιθυμίες του.


Αναμένουμε λοιπόν…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]