Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Θεσσαλονίκη ο τέως μονάρχης


Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο τέως βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr επισκέφθηκε τον...Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και μαζί με τη συνοδεία του ασπάστηκε ευλαβικά την εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί».

Παραβρέθηκε στη επιμνημόσυνη δέηση για τους προγόνους του, Βασιλείς Κωνσταντίνο και Γεώργιο οι οποίοι εισήλθαν πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη στις 27 και 28 Οκτωβρίου του 1912.

Ακολούθως μετέβη στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, για να επισκεφτεί την έκθεση «κειμήλια απελευθέρωσης 1912- 1913». Ο Μητροπολίτης Άνθιμος του απένειμε το μετάλλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.

Η επίσκεψη του τέως Βασιλιά στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πηγή: Real News
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τεως ξετεως, εχει τη μαρτυρια του γεροντα Παισιου για το ρολο που θα παιξει στη παραδοση της Πολης και τη ρηση του γεροντα:-ειναι ευλαβης ειναι καλος...θελει τιποτα αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Ο πρόγονός του Κωνσταντίνος προσπάθησε να καθυστερήσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, για να παραδοθεί στους Βούλγαρους - όπως του είχαν ζητήσει οι Γερμανοί φίλοι του. Μόνο όταν τον απείλησε με καθαίρεση ο Βενιζέλος γύρισε πίσω...
      2. Στο στόμα του Παϊσιου ότι λόγια θέλετε βάζετε. Για κάποιον βασιλέα Ιωάννη μίλησε.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]