Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομπάμα: «Δεν ξέρω για το Κυπριακό»

Άγνοια για το Κυπριακό ζήτημα έχει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν είναι κακό καμιά φορά να μην είσαι γνώστης όλων των θεμάτων που προκύπτουν και με ευγένεια να δηλώνεις άγνοια».

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο, ο Αμερικανός Πρόεδρος έφερε ως παράδειγμα την Κύπρο ερωτηθείς από υποστηρικτή του στην διάρκεια επίσκεψης στο Σικάγο, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στις ΗΠΑ.

Σε μια γενική ερώτηση για την προεκλογική εκστρατεία, ο Ομπάμα -όπως μεταδίδει το ΓΠΕ- απάντησε επί λέξει: ''Καμιά φορά δεν είναι κακό να λες 'δεν γνωρίζω'...αν κάποιος απευθύνει ερώτηση για την πολιτική στο Κυπριακό και εσύ απαντήσεις 'δεν γνωρίζω', όμως κοιτάξτε θα φροντίσω να μάθω και θα σας ενημερώσω''.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος- ο οποίος όπως παρατηρεί το ΓΠΕ- συνήθως δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την εξωτερική πολιτική- δήλωσε ότι ''δεν πρέπει κάποιος να αναμένει ότι οι ηγέτες γνωρίζουν τα πάντα, κάθε μικρή λεπτομέρεια επί κάθε θέματος πολιτικής, αλλά πρέπει να ανταποκρίνονται με αβρότητα''.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]