Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξοργισμένοι οικοδόμοι έσπασαν αυτοκίνητο που επέβαινε μέλος της αποστολής του ΔΝΤ

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οικοδόμοι στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διέρχονταν από την οδό Αμερικής αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γυναίκα-μέλος της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, oι οικοδόμοι, αργά το απόγευμα της Δευτέρας 2/10/2012, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο Volvo στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, προκαλώντας ζημιές.


Άνδρες της Ασφάλειας παρενέβησαν και απομάκρυναν τη γυναίκα, δίνοντας ένα τέλος στο συμβάν. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι βέβαιο πως αποτελεί προοίμιο πολλών παρόμοιων επαναλήψεων περιστατικών βίας κατά του ΔΝΤ στο άμεσο μέλλον, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργήσει την ανάγκη αλλαγής του τρόπου προστασίας των ανθρώπων του ΔΝΤ από τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]