Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νέα τάξη είναι εδώ και ο Σαμαράς σε εβραϊκό φόρουμ!


H συμμετοχή του πρωθυπουργού σε εβραϊκό φόρουμ των ΗΠΑ είναι δήλωση υποταγής στην παγκόσμια νέα τάξη

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η πρόθεση του πρωθυπουργού να συμμετάσχει στο παγκόσμιο φόρουμ που διοργανώνει το American Jewish Commette ( A.J.C.) τον Ιούνιο. Το Α.J.C. είναι η επίσημη και σημαντικότερη οργάνωση του Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική. Έρχεται λοιπόν αυτή η είδηση να επιστεγάσει την υποψία που είχαμε ότι ο διεθνής σιωνισμός τοποθετεί σε όλες τις θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους. Είτε απευθείας σε Εβραίους στην καταγωγή είτε σε άτομα που έχουν κάποια Εβραϊκή ρίζα είτε δηλωμένους υποτακτικούς του παγκόσμιου Σιωνισμού.

Το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας. Αρκεί μια απλή απαρίθμηση των πρωθυπουργών που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια, καθώς και σημαντικών στελεχών των κυβερνήσεων τους, για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές. Ειδικά ο Γιώργος Παπανδρέου άτομο με εβραϊκή καταγωγή από την γιαγιά του Μινέικο δεν σταματούσε ποτέ, όπου βρισκόταν, από όποιο βήμα και αν μιλούσε, να προπαγανδίζει την ανάγκη για παγκόσμια διακυβέρνση. Άπατρις, Άθρησκος, οπαδός του πολύ-πολίτισμού και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ συνομιλώντας μυστικά με τον επίσης Εβραίο Στρός Κάν. Αξίζει να αναφερθεί για την σημειολογία του πράγματος η κίνησή του να καλύψρι τον πίνακα η ''Ελλάς ευγνωμονούσα ''με ένα κόκκινο πανί..

Ίσως όλα τα παραπάνω να είναι απλώς θεωρίες συνωμοσίας, αλλά είναι τυχαίο ότι όλη η εθνική κατρακύλα των τελευταίων δεκαετιών έχει συνδεθεί με κυβερνήσεις ανθρώπων αμφιλεγόμενης καταγωγής;

Το A.J.C. διοργανώνει κάθε χρόνο ένα παγκόσμιο φόρουμ .Στο φετινό φόρουμ που θα γίνει στην Ουάσιγκτον θα συμμετάσχουν όπως και κάθε χρόνο σπουδαίες προσωπικότητες και αρχηγοί κρατών, όπως και ο δικός μας πρωθυπουργός. Τα θέματα που συζητιούνται σε αυτά τα φόρουμ είναι θέματα που απασχολούν τον παγκόσμιο ιουδαϊσμό, όπως ''Η θέση του Σιωνισμού στον σύγχρονο κόσμο ''Σιωνισμός και παγκοσμιοποίηση '' και άλλα τέτοια. Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ εκτός από τα σημαίνοντα πρόσωπα διαφημίζεται και η δυνατότητα των συμμετεχόντων να επικοινωνούν διαδικτυακά με ιουδαίους από όλο τον κόσμο!

Εξέχοντα μέλη του A.J.C. είναι πολύ γνωστοί Εβραιο-αμερικανοί .Όπως... ο Μπεν σαλόμ Μπερνάκι νυν πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,ο Άλαν Γκρίνσπαν τέως πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και οι πρόεδροι των μεγαλύτερων εταιρειών παραγωγής του χόλυγουντ. Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος και μάνατζερ της Γκόλντμαν Σάκς, της τράπεζας που έπαιξε έναν τόσο ύποπτο ρόλο στην υπόθεση του Ελληνικού χρέους και που αποτελεί τον κυριότερο χρηματοδότη του ίδιου του προέδρου Ομπάμα.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων της Αμερικής το Α J C είναι ο φορέας που προωθεί την μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη και στην Αμερική .Άραγε τι δουλειά μπορεί να έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός για να συμμετάσχει σε ένα φόρουμ που γίνεται για να προωθηθεί η υπόθεση της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού;
Πως γίνεται ένας πρωθυπουργός που εμφανιζόταν προεκλογικά ΄να υπόσχεται ανακατάληψη των πόλεων από τους γηγενείς κατοίκους, να δηλώνει συμμετοχή σε ενα φόρουμ όπου συζητιούνται οι αρετές της πολύ-πολιτισμικότητας και το πόσο κακό πράγμα είναι η εθνικά μονολιθικές κοινωνίες της Ευρώπης;

Το παγκόσμιο φόρουμ που διοργανώνει το Α.J. C. δεν είναι ένα απλό φόρουμ .Μια απλή σύναξη για ανταλλαγή απόψεων. Από την θεματολογία και τα ονόματα των ανθρώπων που πρόκειται να συμμετάσχουν αλλά και από την ίδια την θέση και την επιρροή που ασκούν στα παγκόσμια πράγματα πολλά από τα μέλη του Α.J.C. καταλαβαίνουμε ότι η συμμετοχή και του Έλληνα πρωθυπουργού σηματοδοτεί την περαιτέρω υποταγή της Ελλάδος στον παγκόσμιο σιωνισμό και στην δουλεία του τόκου που έχει επιβληθεί στα έθνη από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

Και επειδή πολλοί δήθεν ψύχραιμοι αναλυτές απεχθάνονται την συνωμοσιολογία και βδελύτονται το σταθερά επιβεβαιούμενο εκ των γεγονότων βιβλίο ''Τα πρωτοκόλλα των σοφών της Σιών '' πιστεύουν πως είναι άλλο πράγμα ο Σιωνισμός και άλλο ο διεθνής Εβραισμός, τους αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια που ανήκουν σε ένα εξέχων μέλος του A.J.C...... . ονόματι Στίβεν Στάινλαιτ ''Μεγάλωσα σαν τυπικό Εβραιόπουλο... όλα τα καλοκαίρια της εφηβείας μου για δύο μήνες συμμετείχα σε μια εβραϊκή κατασκήνωση... Κάθε πρωί κάναμε έπαρση σημαίας ενός ξένου Κράτους (Ισραήλ), φορούσαμε στρατιωτική στολή ενός ξένου κράτους και μαθαίναμε χορούς και τραγούδια ενός ξένου κράτους ... Μαθαίναμε ότι η πραγματική πατρίδα μας είναι το Ισραήλ και ότι οι εθνικοί είναι κατώτεροι από εμάς...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν ειναι κατ΄ανάγκη κακό να παρευρισκεται κάποιος στο φορουμ αυτό και άλλα παρόμοια. Το θέμα είναι να μην κρατιέται κρυφό. Σε τελευταία ανάλυση είναι καλύτερα να είσαι ενημερωμένος απο μέσα για τις όποιες προθέσεις.

    Σε τελευταία ανάλυση εμεις οι Ελληνες έχουμε κάτι αντίστοιχο με το American Jewish Comittee(Αμερικανοεβραική Επιτροπή) που να διοργανώνει τέτοια φόρουμ. μπείτε στον κόπο να δείτε τον ιστοχώρο του AJC και βγάλτε δικάσας συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
    Μπεεεεε...
    Προβατάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]