Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαμαρτυρία πολίτη για την άνιση αντιμετώπιση χριστιανών και μουσουλμάνων

  • Μιλά για αντισυνταγματική τροπολογία για την οποία πρέπει να ντρέπονται οι πολιτικοί που επιβάλλεται ν' αλλάξει
  • Ζητά να παρέμβει η δικαιοσύνη, αφού οι πολιτικοί περί άλλων τυρβάζουν
Μια αίτηση στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης φέρνει το θέμα στο προσκήνιο ο συμπολίτης μας Γιώργος Κεφαλίδης, διαμαρτυρόμενος για την αντισυνταγματική  τροπολογία που έκαναν υπουργοί της τότε κυβέρνησης, ψηφίζοντας τροπολογία για τα αυθαίρετα, λίγες μέρες προ των εκλογών, 6 Μαΐου.  


 Συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου, τεύχος 1, Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φύλλο 79, άρθρα 70 και 47 δημοσιεύεται η σχετική απόφαση της τροπολογίας για τα αυθαίρετα που κατοχυρώνει την προνομιακή αντιμετώπιση των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών, σε αντίθεση με τους γηγενείς χριστιανούς που για το χώρο της Θράκης και κυρίως το νομό Ροδόπης, οι πραγματικοί Έλληνες χριστιανοί που αγαπούν την Ελλάδα και μιλούν Eλληνικά, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τον ελληνικό πολιτισμό και χειροκροτούν με συγκίνηση κάθε πρόοδο της Ελλάδος, μέσα και έξω από τη χώρα, αυτούς, τους τιμώρησαν να πληρώνουν 100% πρόστιμο που έχουν αυθαίρετα. 

«Οι άλλες δύο κατηγορίες των μουσουλμάνων και των παλιννοστούντων, οι οποίοι δεν αγαπούν την Ελλάδα, δεν μιλούν ελληνικά, φέρονται σαν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα, αυτοί να πληρώνουν μόνον το 20%. Βέβαια οι ανωτέρω δύο κατηγορίες έχουν και άλλα προνόμια, αντισυνταγματικά, εις βάρος των πραγματικών Ελλήνων που ανέφερα. Π.χ. Μουσουλμάνοι: Μπαίνουν παράνομα και αντισυνταγματικά στα πανεπιστήμια, με ένα ποσοστό χωρίς εξετάσεις. Στα διπλώματα αυτοκινήτων δίνουν εξετάσεις χωριστά από τους άλλους υποψηφίους και βοηθούνται προνομιακά για την απόκτηση διπλώματος.  Παλιννοστούντες: Ήρθαν εδώ και δύο δεκαετίες, απέκτησαν προνόμια περισσότερα από τους άλλους Έλληνες. Τους δώσανε οικόπεδα δωρεάν. Άδεια οικοδομής δωρεάν. Τους δώσανε σπίτια με τίτλους, χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, ενώ αντιθέτως οι πραγματικοί ντόπιοι Έλληνες πήραν δάνεια Πρόνοιας, Εργατικής Εστίας, άλλα στεγαστικά δάνεια από άλλες Τράπεζες κι ακόμα πληρώνουν να τα ξοφλήσουν, όχι μόνον αυτοί, αλλά συνεχίζουν και τα παιδιά τους.

Τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδος; 


Στο άρθρο 4, παράγραφος 1 και 2 στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, αναφέρει συγκεκριμένα:
Παράγραφος 1: Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Παράγραφος 2: Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Τα ανωτέρω δυστυχώς όπως σας ανέφερα κ. εισαγγελεύ, καταπατούνται από τους ίδιους Έλληνες υπουργούς που ξέχασαν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους που οι ίδιοι ψήφισαν. Ξέχασαν πως η Θράκη είναι επαρχία της Ελλάδος, με τα έργα τους την κάναν …αποικία της Τουρκίας και της Ρωσίας.
 Κυρία εισαγγελεύ Πρωτοδικών Ροδόπης
Ζητώ να διερευνήσετε ποινικές ευθύνες στους παραπάνω υπουργούς σχετικά με την προκλητική τροπολογία που είναι εις βάρος χιλιάδων πραγματικών Ελλήνων κατοίκων της Θράκης με την παράκληση να τολμήσετε αυτό που έκανε η συνάδελφός σας εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ράϊκου, που κατάφερε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, παρολίγο πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενώ η διακομματική επιτροπή τον έβγαλε σχεδόν αθώο, η κ. Εισαγγελεύς κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της μεγάλης απάτης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος εις βάρος του ελληνικού λαού. Το ζήτημα είναι ότι  εδώ δεν έχουμε απάτη 20-50 εκατομμυρίων ευρώ αλλά πολύ μεγαλύτερη αφού με την τροπολογία του υπουργού θα πληρώνουν για τα αυθαίρετα μόνον το 20%, δηλαδή σχεδόν τίποτε. Το κράτος δεν χάνει μόνο 20-50 εκατομμύρια ευρώ αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αν σκεφθείτε ότι στην Κομοτηνή, υπάρχουν συνολικά αυθαίρετα μουσουλμάνων που αγγίζουν τα 8 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αν πλήρωναν το 100% που θα πληρώσουν οι ντόπιοι γηγενείς Έλληνες, πόσα έσοδα θα έχει μαζέψει το ελληνικό κράτος και μάλιστα τώρα που βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση. Πιστεύω στην προσωπικότητά σας και στην ορθή κρίση σας σε θέματα δικαιοσύνης και θα σας είμαστε ευγνώμονες αν ασχοληθείτε με το θέμα.

Ο αιτών Γεώργιος Κεφαλίδης» 

Η επιστολή του συμπολίτη μας που θα πρέπει πέρα από το απλοϊκό του χαρακτήρα της ν΄ απασχολήσει άμεσα τα επιτελεία όλων των κομμάτων και κυρίως της κυβέρνησης ώστε να αρθεί μια κατάφορη αδικία που θεμελιώνεται σε βάρος των πολιτών, ορθώνοντας τείχη διακρίσεων μεταξύ χριστιανών - μουσουλμάνων και παλιννοστούντων. Το ζήτημα πέρασε προεκλογικά δημιουργεί δεδομένα και πικρίες ή και αντιδράσεις που δεν ξέρουμε πως θα τις δούμε να εκφράζονται στο μέλλον.

Πηγή: Χρόνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]