Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πράκτορες της CIA στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία


Ένας πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε προς την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», ότι στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία βρίσκονται περί τους 15-20 υψηλόβαθμους πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, μαζί με 20-30 συνεργαζόμενους με την υπηρεσία παραστρατιωτικούς.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην πράκτορας Φίλιπ Τζιράλντι, ο οποίος ήταν σταθμάρχης της CIA στην Κωνσταντινούπολη (1986-1989), βάση τους πρέπει να είναι το αμερικανικό προξενείο στα Άδανα και στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ.

Στην περιοχή βρίσκονται πράκτορες από όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην υπόθεση της Συρίας (Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία κ.λπ.).

Επίσης, υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν στην Τουρκία δορυφορικές φωτογραφίες και ευαίσθητες τεχνικής φύσεως πληροφορίες τις οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μοιράζονταν με κανέναν…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]