Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχίζουν να ξεσηκώνονται οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα


  • Ξεσηκώθηκαν και οι Μουσουλμάνοι
  • Δίνουν την Παρασκευή συνέντευξη τύπου
Με σκοπό να βρεθεί ο λόγος για τον οποίο βάλλεται η πίστη 1,8 δισ. ανθρώπων, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή από τις 11.00 έως τη 13.00, από μουσουλμάνους που διαμένουν στην Ελλάδα, με φόντο την ταινία «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων», όπως ανακοίνωσε η Μουσουλμανική Ένωση.

Σύμφωνα με την Ένωση, «η προσβλητική αυτή ταινία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να προσβάλει τον μουσουλμανικό κόσμο», με αποτέλεσμα να παρατηρούνται σωρηδόν περιστατικά βίας και αιματηρές επιθέσεις από φανατικούς Ισλαμιστές.

Ομιλητές έχουν προγραμματιστεί να είναι οι κ: Αλέξανδρος Καριώτογλου, καθηγητής Θεολογίας, η συγγραφέας Πέρσα Κουμούτση, ο δημοσιογράφος Νασίμ Αλάτρας, η δρ. Κοινωνιολογίας Τατιάνα Παπαναστασίου καθώς και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]