Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "κατοχυρωμένο" δικαίωμα του σιωνισμού να καταστρέψει τον κόσμο...


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς


«...Και ακόμη υπάρχει ένα δικαίωμα κατοχυρωμένο μονάχα σε μας τους Εβραίους (αν και πράγματι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα αυτό), να καταστρέφουμε και να πάρουμε μαζί μας τον ανιαρό και υπερχορτασμένο αυτόν κόσμο στην μη ύπαρξη... Πράγματι έχουμε το δικαίωμα και είναι το δικαίωμα του Έθνους του Ισραήλ να κλείσει τελικά τις πύλες του κόσμου, αφού αφήσει αυτόν τον τόπο δίχως την δική του βούληση και έχουμε το δικαίωμα να πούμε, στην τιμή του φόβου 3.000 ετών ''Εάν μας αναγκάσετε να πέσουμε από την επιφάνεια της Γης στα Τάρταρα της Γης, ας στείλουμε λοιπόν την Γη να κυλήσει προς την ανυπαρξία...»

Τα παραπάνω λόγια δεν ανήκουν σε κάποιον τυχαίο διεστραμμένο. Όσο διεστραμμένα και αν ακούγονται αυτά τα λόγια απηχούν τις βαθιές ιδεοληψίες και τα συμπλέγματα που διακατέχουν την Εβραϊκή ψυχή. Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Εβραίο ποιητή Yaoz Kest και αποτελούν απάντηση του ανθρώπου αυτού προς τον Γερμανό νομπελίστα Γκίντερ Γκρας.

Συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου Γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε ποίημα του Γκίντερ Γκρας μέσα από το οποίο ο Γερμανός νομπελίστας ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχουν πυρηνικά στο Ιράν και ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ είναι η πραγματική απειλή για την παγκόσμια ειρήνη.
Η Ισραηλινή κυβέρνηση αντέδρασε κηρύσσοντας τον Γκίντερ Γκρας persona non grata στο Ισραήλ και ζητώντας να ανακληθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας που του απονεμήθηκε.
Φυσικά η Σουηδική κυβέρνηση δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο, αλλά και μόνο η αξίωση δείχνει το απίστευτο θράσος των Εβραίων το οποίο πηγάζει από την οικονομική ισχύ του διεθνούς Σιωνισμού.

Η όλη άρρωστη αντίληψη των Εβραίων, όπως μας αποκαλύπτεται στο παραπάνω ποίημα φαίνεται και από τα σχέδια που επεξεργάζεται το Ισραηλινό επιτελείο Στρατού.
Συγκεκριμένα υπάρχει η ''επιλογή Σαμψών''. Ο μυθικός ήρωας των Εβραίων, Σαμψών, ήταν αυτός που είπε το ''αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων'' και στην συνέχεια έριξε τις κολώνες του ναού στα κεφάλια των Φιλισταίων πεθαίνοντας και αυτός μαζί τους.

Έτσι λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, το παραπάνω πόνημα απηχεί τις πεποιθήσεις ενός τμήματος του Εβραϊκού λαού. Ένα τμήμα του Εβραϊκού λαού φαίνεται πως πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να συμπαρασύρει όλη την Γη σε έναν όλεθρο (προφανώς πυρηνικό) αν κινδυνεύσει και τελικά να πέσει μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Αυτή η βαθιά αρρωστημένη αντίληψη απορρέει μέσα από το ιερό κείμενο των Εβραίων το Ταλμούδ .Το Ταλμούδ ισχυρίζεται πως ο λαός Ισραήλ είναι ο κυρίαρχος και επιούσιος λαός, ο οποίος μέλλεται να κυριαρχήσει επί της Γης εγκαθιδρύοντας την Βασιλεία του Θεού.
Έτσι οι θρησκευόμενοι Εβραίοι από μικροί μεγαλώνουν με την αντίληψη πως οι κάτοικοι της Γης και ό,τι υπάρχει πάνω σ’ αυτήν είναι φτιαγμένα από τον Θεό προς χρήση του Λαού του.

Μήπως τελικά αυτή η μισάνθρωπη αντίληψη, που στην πραγματικότητα είναι το χειρότερο είδος ρατσισμού, είναι και η βαθύτερη αιτία του ''αντισημιτισμού'';

Έχουμε μιλήσει και άλλες φορές για το πόσο ανιστόρητη και οπορτουνιστική είναι η ιδεολογία της περίφημης Ελληνο-Ισραηλινής ''φιλίας''. Οι εμπνευστές και οπαδοί αυτής, αγνοώντας μια ιστορική διαμάχη (Ελληνισμού - Σιωνισμού) που ξεκινάει από την αρχαιότητα με τους Μακαβαίους και τον Αντίοχο, περνάει στις κοινότητες της Αλεξάνδρειας και της Δαμασκού, συνεχίζεται στα Ρωμαϊκά χρόνια με την δίωξη των χριστιανών, κορυφώνεται στους ύστερους χρόνους με τον ρόλο των εβραίων στις δύο αλώσεις της πόλεως και στην τουρκοκρατία για να φτάσουμε στην Σμύρνη και στην Μικρασιατική καταστροφή, με τους Εβραίους να πανηγυρίζουν την καταστροφή του Ελληνισμού. Τα ξεχνάνε ή τα παραβλέπουν όλα αυτά οι θιασώτες της Ελληνο-Ισραηλινής φιλίας;

Σύντομα το Ισραήλ θα επιχειρήσει να φέρει την Δύση προ τετελεσμένων γεγονότων. Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.
Το Ισραήλ θα σύρει την Δύση σε πόλεμο για τα δικά του φυσικά συμφέροντα και οι δικοί μας εδώ θιασώτες της Ελληνο - Ιραηλινής ''φιλίας'' απειλούν να εμπλέξουν την χώρα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο…

Η επιλογή Σαμψών φαίνεται μέσα στο ποίημα του Yaoz Kest και πόσο βαθιά έχει επηρεάσει το συλλογικό ασυνείδητο της Εβραϊκής φυλής .Διόλου περίεργο εφόσον ολόκληρη η Παλαιά Διαθήκη αντανακλά τελικά την αντίληψη αυτού του λαού για τον Θεό και τον κόσμο.
Το μόνο περίεργο είναι όταν δηλώσεις τύπου ''ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ'' -που εμφανώς εμπεριέχουν πυρηνική απειλή- μένουν αναπάντητες από την διεθνή κοινότητα, την ίδια ώρα που και η παραμικρή δήλωση Αχμαντινετζάντ γίνεται αμέσως θέμα για την σύγκλιση του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. πολυ καλη αναλυση,χτυπα στη καρδια του προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς και με Ποιον έμπλεξαν οι Εβραίοι, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε κάποιες βασικές θεολογικές γνώσεις.

    Οι Εβραίοι ήταν το γυφταριό που συνάντησε ο Κύριος στην έρημο.

    Το γυφταριό, το οποίο καταδίωκαν οι Αιγύπτιοι με κατηγορίες για κλοπές και πορνεία.

    Το γυφταριό, που από τότε επιδίδονταν με πάθος στα "σπορ" τα οποία στη συνέχεια τα έκανε εθνικά του "σπορ".

    Το γυφταριό αυτό ήταν εκείνη τη στιγμή ο πλέον φτωχός λαός του πλανήτη υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να βρεθεί ένας λαός.

    ---------------------------------
    fnous- ΕΑΜ β' -MEIONOTIKO ( B ).
    http://www.youtube.com/watch?v=1AkpyLJ9q8s&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]