Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κουκουλοφόροι στις υπηρεσίες του κυβερνητικού συστήματος

Για άλλη μια φορά οι ψευτοαντιεξουσιαστές με τα μαύρα σε ρόλο πρωταγωνιστή στο κυβερνητικό σενάριο καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων

Όταν  στην αρχή  της  κατοχής , αποφασίσαμε  να σηκωθούμε απο τους καναπέδες  και να γυρίσουμε την πλάτη στους  "πρετεντέρηδες" των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, κατεβαίνοντας  στους δρόμους  για να  φωνάξουμε αυτά  που λέμε στο σπίτι, στην  δουλειά (αυτήν που έχασαν πολλοί εξ ημών), στις παρέες,  είχαμε  εξοργιστεί με τους πρωταγωνιστές  των κυβερνητικών  σχεδίων  καταστολής.
Αγανακτούσαμε με την  εγκληματική συμπεριφορά των πραιτωριανών  της εξουσίας, που  θεωρούν  ως  πατριωτικό τους καθήκον να σπάνε  τα μούτρα και τα κεφάλια  των συμπατριωτών  τους, και  εξοργιζόμαστε  με την  προβοκατόρικη  συμπεριφορά  των  ακόμα πιό αδίστακτων   εγκληματιών,  που  καμώνονται τους αντιεξουσιαστές. Εκείνων  δηλαδή  των στρατολογημένων  χουλιγκάνων  και πρακτόρων  που  σαν τους χαμαιλέοντες  ανακατεύονται  με τους άλλους  μόνο και μόνο για να μαγαρίσουν και να διαλύσουν  τις παλλαϊκές συγκεντρώσεις.
Εκείνων που λένε πως  εχθρός  τους   είναι δήθεν η εξουσία  ενώ  τα θύματά τους κάθε φορά  είναι οι εξουσιαζόμενοι. 
Τώρα  πιά  έχουμε μάθει  απ΄έξω όλο το σενάριο  τους  κυβερνητικού έργου  καταστολής  των λαϊκών  συγκεντρώσεων  και διαδηλώσεων.
Όταν  θα έχει περάσει  μπροστά  το μισό  απο το πλήθος  των διαδηλωτών, θα ξεπεταχτούν σαν τις οχιές  οι μαύροι "καβαλάρηδες" του καθεστώτος  και  θα αρχίσουν  να σπάνε, να καίνε, να πετροβολούν για να  εξαφανιστούν  πάλι στα παρασκήνια, προκειμένου να ανέβουν στην σκηνή  οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι "καουμπόϋδες" με τα άσπρα κράνη  και τα  "νόμιμα" όπλα.

Το  μόνο καλό  που είδα σήμερα είναι  ότι παρ΄όλο  που όλοι ξέραμε  τι θα συμβεί, απο ποιούς και πότε, δεν  μείναμε  στο σπίτι να δούμε  τα "επεισόδια"  απο τις  τηλεοράσεις  ή τα  χαφιεδο-portals των  γνωστών  σκαθαριών  της  δημοσιογραφίας.

Κατεβήκαμε  όλοι κάτω,έχοντας στο στόμα  την  πίκρα  της αναποτελεσματικότητας  της διαμαρτυρίας μας  και στο νού την προσδοκία  μιας  μαζικής  ειρηνικής  εθνικοαπελευθερωτικής   εξέγερσης.

 
Μιας  εξέγερσης  που  θα είναι ποιοτικά  τέτοια ώστε να ικανοποιεί  τουλάχιστον  το ακροτελεύτιο άρθρο του  Συντάγματός μας:
Άρθρο 120 (παρ.4)
"H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μια ομάδα 500 άντρες να βρισκόταν να τους έκανε τουλούμι στο ξύλο μια και καλή να γλυτώσουμε. Και την επόμενη παρτίδα τα ίδια μέχρι να πιάσουν το νόημα στα γραφεία που τους προσλαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαύρο κι άσπρο μπαλέτο σε χορογραφία του ιδίου χορογράφου .
    κι όποιο «μαστουρωμένο αγαθιάρικο» τσιμπήσει στην στημένη χορογραφία της εξουσίας-αντιεξουσίας ,
    θα αντιεξουσιάζεται από ηδονή στα γήπεδα της καθοδηγούμενης παράνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]