Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα άσκηση στο Αιγαίο διέταξε ο Κωσταράκος


Σήμερα το πρωί, κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με το εξής σενάριο άσκησης:

Άμεση αερομεταφορά τμήματος της Δύναμης Δέλτα, υπό τον έλεγχο της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, σε νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, με σκοπό την εξασφάλιση του αεροδρομίου του νησιού.

Στη Δύναμη συμμετέχει και η διακλαδική ομάδα φύλαξης Υψηλών Προσώπων, με αποστολή την προστασία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στο πλαίσιο της άσκησης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει η ομάδα φύλαξης Υψηλών Προσώπων. Και η συγκυρία της ημέρας δεν ξέρουμε αν  μπορεί να θεωρηθεί ...σύμπτωση.

Ο Αρχηγός πάντως προς το παρόν δέχεται... ηλεκτρονική επίθεση, όπως προκύπτει από τα πολλά μηνύματα που φθάνουν στο Onalert, σχετικά με το έγγραφό περί "ένστολων διαμαρτυριών".

Πηγή: On Alert

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]