Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθήματα ΑΝΤΙ-ΦΑ: "Πως τσακίζεις το φασισμό"

Η χρυσή αυγή ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στην Ελλάδα και ο μοναδικός λόγος είναι η παντελής έλλειψη κράτους. Η έλλειψη της αστυνομίας από το δρόμο, αφήνει το περιθώριο στη χρυσή αυγή να συνοδεύει τις γιαγιάδες στα ATM να πάρουν την σύνταξη τους. Η έλλειψη αγορανομίας, αφήνει το περιθώριο στη χρυσή αυγή να αναποδογυρίζει πάγκους στις λαϊκές υπό το χειροκρότημα των νόμιμων παραγωγών.

Η έλλειψη εφαρμογής της νομιμότητας στο μεταναστευτικό, τρέφει το φυλετικό μίσος.

Αυτήν την κατάσταση δεν την πολεμάς “τσακίζοντας το φασισμό” όπως πολλές φορές λέγεται και γράφεται από άτομα του αριστερού και αναρχικού χώρου.

Τον φασισμό τον πολεμάς φτιάχνοντας μια υγιή ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν υπάρχει χώρος για το φασισμό.

Αν θέλετε να “τσακίσετε τον φασισμό”, αφήστε τις πορείες υπέρ των λαθρομεταναστών, αφήστε τις συναυλίες “αντί-φα” και ελάτε να φτιάξουμε μια ευνομούμενη, δίκαιη, δημοκρατική χώρα. Ετσι, όχι μόνο θα “τσακίσετε το φασισμό”, αλλά θα τον εξαφανίσετε. Ο φασισμός δεν “τσακίζεται” υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες και τραγουδώντας τραγουδάκια. Ο φασισμός εξαφανίζεται όταν φτιάξεις μια υγιή κοινωνία.

Αλλά κανείς δεν θέλει πια αυτό.

Ολοι θέλετε πόλεμο.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εν μέρει ορθό. Αλλά απευθύνεις τον λόγο σου στους κατ'εξοχήν φασίστες κρατικοδίαιτους και ενδοσυστημικούς βιαστές της Δημοκρατίας. Οι επαγγελματίες αντιρρατσιστές είναι αυτοί που προσδιορίζει ο ανωτέρω προσδιορισμός: επαγγελματίες. Μίσθαρνα και κατευθυνόμενα ανθρωπάρια-μαριονέτες του συστήματος της κλεπτοκρατίας που ονομάσαμε δημοκρατία. Είναι τα απόλυτα ξόανα της παρακμής. Πώς είναι δυνατόν να είσαι τόσο αφελής να πιστεύεις ότι οι αριστεροεκαλιώτες και οι αστικοπρολετάριοι θα ακούσουν την πρόσκληση σου; Και κάτι άλλο. το πρόβλημα δεν είναι ποιος υποδύεται τον δημοκράτη (η δημοκρατία δεν έχει συγκεκριμένα πολιτικά φρονήματα και ταμπέλες). Το θέμα είναι ποιος είναι δημοκράτης και πάνω από όλα Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]