Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαρήγα: Γενική απεργία για να καταρρεύσει η κυβέρνηση


Με γενική απεργία να απαντήσουν οι εργαζόμενοι στα νέα μέτρα των 11,5 δισ. πρότεινε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ Οδηγητή, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. «Μόνο αν διαλέξουμε τον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής θα έχουμε αποτελέσματα», είπε και ζήτησε το ξεκίνημα μιας αντεπίθεσης χωρίς πισωγυρίσματα.

Επίθεση

Η κ. Παπαρήγα εξαπέλυσε επίθεση στα τρία κόμματα της κυβέρνησης και στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως ο τελευταίος προωθείται να επιτελέσει τον ρόλο του αριστερού-σοσιαλδημοκρατικού πόλου απέναντι στον δεξιό ή κεντροδεξιό πόλο, στο πλαίσιο ενός νέου διπολικού πολιτικού συστήματος που δημιουργείται.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγορεύτηκε σε αριστερή και μάλιστα σε φουλ ανανεωτική δύναμη, ενώ οδεύει ταχύτατα προς ένα κανονικό κεντρώο κόμμα. «Φτάσαμε σήμερα να τσακώνεται το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος είναι ο πιο πιστός στη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Εδώ ταιριάζει το πιάσ' τ' αβγό και κούρευ' το», είπε και πρόσθεσε: «Οποιαδήποτε κυβέρνηση, δεξιά, κεντροδεξιά, κεντροαριστερή ή αριστερή τύπου ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική, οι διαφορές θα είναι δεύτερης ή άνευ ουσιαστικής σημασίας για τη ζωή του λαού».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απεργία, ανυπακοή, μη συνεργασία, καταργώ τιβί και καταναλωτισμό, ψωνίζω μόνο ντόπια προϊόντα και όχι από πολυεθνικές. Δεν αγοράζω από λαθραίους ούτε τους δίνω εργασία. Δείχνω αλληλεγγύη στον γείτονα και συμμετέχω ενεργά στους αγώνες. Με σύνεση μονιασμένα και δυναμικά. Μία ψηφοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζετε πως συμφωνεί η συντρόφισσα με την δεύτερη πρόταση;
    Όχι βέβαια! η γή και η εργασία ανήκει σε όλους όσους θέλουν να στήσουν εδώ το κονάκι τους και οι Έλληνες πρἐπει με χαρά να τα μοιράζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]