Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάιτελ: Να γίνει ολόκληρη η Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη

Για να μπορέσει να πάρει τις χρηματοδοτικές βοήθειες, χωρίς να χάσει την κυριαρχία της...!

Οι Γερμανοί βιομήχανοι, ζητούν να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη, για να πάρει τις δόσεις της τρόικας…
Αλλά χωρίς να χάσει την εθνική της κυριαρχία.
Τώρα πως θα γίνει αυτό είναι ένα θέμα.
Δεν μας είπαν όμως με τι μισθούς και προϋποθέσεις θα γίνει αυτό.
Μόνο και μόνο που θέτουν-αναφέρουν το θέμα της εθνικής κυριαρχίας οι Γερμανοί, αυτό αρκεί και μας δείχνει τις προθέσεις τους και γιατί μας θέλουν στην Ευρωζώνη. Απλά τα πράγματα.

Διαβάστε τώρα σύμφωνα με την Deutsche Welle τα σχετικά Γερμανικά δημοσιεύματα:

Οι αμφιβολίες της τρόικας για το ελληνικό πρόγραμμα περικοπών δεν ανησυχούν τη γερμανική κυβέρνηση. Να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη, ζητούν οι γερμανοί βιομήχανοι.

«Όχι, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν ανησυχεί», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Ζάιμπερτ σε σχετική ερώτηση σήμερα το μεσημέρι. Ήταν εξαρχής ξεκάθαρο ότι η δουλειά της τρόικα στην Ελλάδα δεν θα ήταν υπόθεση μερικών ημερών, είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να απαντηθούν ικανοποιητικά όλα τα ερωτήματα και να κατατεθούν όλα τα στοιχεία.

Είναι εξίσου σαφές, επισήμανε ο κ. Ζάιμπερτ, ότι στο τέλος η τρόικα θα καταθέσει μία έκθεση η οποία θα αντικατοπτρίζει αξιόπιστα την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και την πρόοδο στην τήρηση των υπεσχημένων.

Έκκληση Κάιτελ για άμεσες αποφάσεις σχετικά με την Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών Χανς Πέτερ Κάιτελ ζητά από τον πολιτικό κόσμο να λάβει επειγόντως αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Οι συζητήσεις για ενδεχόμενη έξοδο της Αθήνας από την ευρωζώνη δεν οδηγούν πουθενά, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων ζητώντας να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη.

Η οικονομία χρειάζεται ξεκάθαρη εικόνα, υπογραμμίζει ο κ. Κάιτελ, προτείνοντας να γίνει η Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη και να της δοθούν όλες οι απαιτούμενες χρηματοδοτικές βοήθειες. Δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει την κυριαρχία της η Ελλάδα αλλά να δώσει την ευκαιρία στην ΕΕ να συνδιαμορφώσει τις μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο κ. Κάιτελ στο Spiegel, προσθέτοντας ότι αυτό που χρειάζεται η Αθήνα είναι μια μάσκα οξυγόνου, προκειμένου να συνέλθει. Και για αυτό η Ελλάδα θα χρειαστεί χρόνο, όχι μονο μήνες αλλά και χρόνια, εκτιμά ο κ. Κάιτελ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τι σχέση έχει με τον χιτλερικό στρατηγό του Β'Παγκοσμίου Πολέμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά ξύπνησες......
    Τζάμπα σκλάβοι στο προτεκτοράτο που ονειρευόσαστε....
    Πλήρώστε πρώτα τα όσα χρωστάτε στην Ελλάδα αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια και επιστροφή όλων των αρχαιοτήτων που έκλεψαν οι ...φιλότεχνοι πρόγονοί σας (υπάρχει σχεδόν πλήρης κατάλογος των κλεμμένων), τις μίζες της Siemens και μετά συζητάμε... όταν βέβαια ξεκουμπίσουμε τους δωσίλογους προδότες που δήθεν μας κυβερνούν.
    Καλό θα είναι να το εφαρμόσεις στην χώρα σου, που έχει όλες τις προυποθέσεις, Ουννοβησιγοτθοοσστρογοτθο κλπ κρατίδια...
    Παλιοτόμαρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο φίλο 6.10
    Υποθέτω, χωρίς να το γνωρίζω όμως, ότι θα είναι κάποιος απόγονος του Βίλχεμ Κάιτελ, στρατηγού και Υπουργού Αμύνης και φυσικά αρχιγλυφταρά του Χίτλερ, ο οποίος απαγχονίσθηκε ως εγκληματίας πολέμου μετά την δίκη της Νυρεμβέργης.
    Μετά τα πράγματα άλαξαν και όλοι οι επιζήσαντες βρωμοναζί και οι απόγονοί τους κατέλαβαν περίοπτες οικονονοπολιτικές θέσεις στην "αναστηθείσα" Γερμανία.
    Αλλά είτε είναι απόγονος είτε όχι, καθαρματίδιο του ιδίου διαμετρήματος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]