Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: «Ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής»


«Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής, που του δίνεται η δόση προκειμένου να τον κάνουμε μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών. Σε αυτό εμείς λέμε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση για τις εξελίξεις μετά τη χθεσινοβραδινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών (Α. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης) που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 77η ΔΕΘ και σήμερα επισκέφθηκε τον μητροπολίτη 'Ανθιμο, για πάρει την ευλογία του -όπως είπε- και με τον οποίο συζήτησαν για την πόλη και τα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στον μητροπολίτη ότι η ΔΕΘ υποβαθμίζεται κι αυτό είναι κακό για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κ. Άνθιμος ζήτησε να μην μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, αύριο στη 1 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην 77η ΔΕΘ και την Τετάρτη, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]