Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πως θα έσωζε η κυβέρνηση τα μισθολόγια των ενστόλων (αν ήθελε...);


Με μια απλή κίνηση, επιβεβλημένη και κοινωνικά δίκαιη, η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε σώσει εύκολα τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων και να της περισσέψουν λεφτά για τον εξοπλισμό της αστυνομίας.

Στη Κύπρο, ένα 10% των τόκων από τις καταθέσεις, πηγαίνει στη λεγόμενη «εισφορά υπέρ άμυνας». Εδώ θα προσθέταμε την λέξη «ασφάλεια» και η υπόθεση θα έκλεινε.

Όσο για τους λίγους έξυπνους, που θα επιχειρούσαν να μεταφέρουν τα λεφτά τους έξω(μετά από αυτή την αστεία επιβάρυνση), ένας έκτακτος φόρος 5% στα προσωπικά εμβάσματα εξωτερικού, μάλλον θα τους απότρεπε… Απλά πραγματάκια του Θεού και απορεί κανείς γιατί δεν τα σκέφτονται; Θέμα βλακείας ή… κάτι άλλο;

Σχόλιο ιστολογίου: Στην ερώτηση του τίτλου της ανάρτησης "Πως θα έσωζε η κυβέρνηση τα μισθολόγια των ενστόλων (αν ήθελε...);", η απάντηση δίνεται μέσω ερωτήσεων:

Μήπως η κυβέρνηση δεν θέλει να υπάρχει άμυνα και ασφάλεια; Μήπως η κυβέρνηση επιθυμεί την δημιουργία χάους στην χώρα, προκειμένου να κρυφτεί η ίδια πίσω από μεγαλύτερης σημασίας γεγονότα;

Κατά τα φαινόμενα, πάντως, η κυβέρνηση Σαμαρά ΔΕΝ θέλει να διασώσει κανέναν και τίποτε, πέρα από την εαυτό της και την πρόσβασή της στην εξουσία...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]