Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμική «Σέχτα» στήνει η Άγκυρα στην Θράκη


Μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ για να εγκαταλείψουν τα Ελληνικά σχολεία τα παιδιά των μουσουλμάνων
Η Ελληνική οικονομική κρίση γίνεται αιτία για την γέννηση του σύγχρονου γενιτσαρισμού στην Θράκη


Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Αγκυρα, στέλνοντας προσφάτως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ. Οπως αποκάλυψε χθες η «Κυριακάτικη Δημοκρατία», o κ. Μποζντάγ ήρθε στη χώρα μας με βασική αποστολή την πλήρη ανάπτυξη ενός μυστικού παραθρησκευτικού δικτύου προσηλυτισμού σε σπίτια και κτίρια του προξενείου, με στόχο την κατήχηση και μύηση χιλιάδων νέων της μειονότητας σε μία αίρεση του Ισλάμ.

Το μυστικό αυτό δίκτυο, που οι Τούρκοι αρέσκονται να ονομάζουν «new born turkish-islam» («αναγεννημένοι τουρκο-ισλαμιστές»), απλώνει ραγδαία τα δίκτυά του σε όλα τα Βαλκάνια και στόχος του είναι η πλήρης θρησκευτική και γλωσσική ομογενοποίηση της μειονότητας, ούτως ώστε να εξαφανιστούν πλήρως οι εθνοτικές ομάδες των Πομάκων και των Τσιγγάνων.

Το συγκεκριμένο κίνημα φέρεται να οργανώνεται από τρία πρόσωπα: τον αντιπρόεδρο Μποσντάγ, η αρμοδιότητα του οποίου είναι τα θέματα του απόδημου τουρκο-ισλαμισμού, τον εθνικιστή επιχειρηματία Ομέρ Μπαμπά, ο οποίος επισκέπτεται μυστικά χώρες των Βαλκανίων και αγοράζει κτίρια, τα οποία μετατρέπονται σε μυστικά θρησκευτικά σχολεία, όπου η Τουρκία μέσω της θρησκείας και της γλώσσας περνά την πολιτική της στις μειονότητες. Και τέλος τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Μετέ, ο οποίος διδάσκει μέσω των χοτζάδων σε δεκάδες οικίες των μουσουλμάνων την αίρεση του Ισλάμ που έχει ασπαστεί η ηγεσία του κόμματος Ερντογάν.

Μετά το τελευταίο πάντως ταξίδι του κ. Μποζντάγ στη χώρα μας, σημειώθηκαν δύο σημαντικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, η τούρκικη κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το παραδίκτυο του κρυφού Ισλάμ και γι' αυτόν τον σκοπό κάθε παιδί που εγκαταλείπει το αντίστοιχο σχολείο της ελληνικής πολιτείας για να σπουδάσει στο κρυφό σχολειό του παρα-Ισλάμ που στήνει ο ψευτομουφτής Μετέ επιδοτείται με 500 ευρώ μηνιαίως. Και δευτερευόντως, με «μπροστάρη» τον επιχειρηματία Ομάρ Μπαμπά αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη, ένα νέο κτίριο, το οποίο σχεδιάζει να λειτουργήσει ως οικοτροφείο, προκειμένου να μεταφέρει εκεί τα Πομακόπουλα, για να τα στεγάζει, να τους δίνει τροφή και να τα προσηλυτίζει στην αίρεση των «σουλεϊμαντζήδων».

Πηγή εφημ. "Δημοκρατία"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Το δεξί μάτι του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι και των άλλων φίλων του Τζέφρι, που βλέπουν κατάφωρες διακρίσεις κατά των τουρκοθρεμμένων, τι λέει για όλα αυτά;... Και κάτι για τους δημοσιογράφους της "Δημοκρατίας". Δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ "ελληνική οικονομική κρίση". Αυτά τα κάλπικα που κοντέψατε να κάνετε τον λαό αυτό να πιστέψει βόλεψαν το κόμμα που στηρίζετε και το άλλο, το ακατανόμαστο, αλλά να τώρα που δεν θα σας μένει πολύς χρόνος ακόμα. Φροντίστε, λοιπόν, να λέτε την αλήθεια, έστω και στην τελευταία φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος έπρεπε να "φωνάζει" εκ του πονηρού ότι υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη, αυτός θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα.

    Γιατί;

    Γιατί δεν της κοστίζει τίποτε να το κάνει και ταυτόχρονα της δίνει προοπτική μεγάλου "κέρδους".

    Γιατί;

    +++++++++++++++
    fnous-ΕΑΜ β'- Ο Ερντογάν κ οι '' Τούρκοι'' τ Θράκης.
    http://www.youtube.com/watch?v=vuiP9BIG64o&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η ..... Ελληνική συγκυβέρνηση του τρίο Στούτζες..... μια από τα ίδια , όχι για γέλια , αλλά για πολύ κλάμα.....
    Χρόνια τώρα, γνωρίζουμε τι γίνεται στην Ελληνικότατη Θράκη και στους Έλληνες Πομάκους.
    Αλλά οι διαχρονικά δωσίλογοι προδότες.....πέρα βρέχει....
    Άσε για τα υπόλοιπα Εθνικά Θέματα...
    Αισχροί μισέλληνες προδότες, Συνέλληνες αισχροί μισέλληνες προδότες και ανίκανοι για οτιδήποτε Εθνικό, μόνο για την πάρτη τους ενδιαφέρονται.
    Πόσο ακόμη θα τους ανεχθούμε....όταν θα μας έχουν εξαφανίσει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]