Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ, το ανάχωμα του συστήματος


Εκείνο που έχει πλέον συνειδητοποιηθεί, είναι ότι η μεγαλύτερη απειλή του αυτονομημένου από την κοινωνία πολιτικού συστήματος είναι η ίδια η κοινωνία, αλλά και μεγαλύτερος εχθρός της κοινωνίας είναι το κατοχικό και κοινωνικά ανάλγητο πολιτικό της σύστημα. Κοινωνία και πολιτικό σύστημα βρίσκονται πλέον σε πλήρη διάσταση και σε απόλυτη αντιπαλότητα.

Μέγιστος κίνδυνος κατάρρευσης του συστήματος αυτού είναι η οποιαδήποτε κοινωνική αναταραχή ή κοινωνική εξέγερση. Άρα στόχος του συστήματος και όρος επιβίωσής του είναι η δημιουργία κοινωνικών αναχωμάτων με την καλλιέργεια…. προσδοκιών και ελπίδων μέσα από την ίδια την εναλλαγή στις θέσεις εξουσίας εντός του ίδιου του συστήματος.

Ένα από τα μέρη του πολιτικού συστήματος είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μαζί με το παλιό ΠΑΣΟΚ (που κρύβεται πίσω του), πλασάρονται από το ίδιο το σύστημα ως κοινωνικό ανάχωμα και ως μελλοντική κυβερνητική λύση για κοινωνική εκτόνωση.

Προς απόδειξη των ανωτέρω, δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στην ΝΕΤ στις 11/7/2012: «Θα σας έλεγα δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε και ένα ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση, η οποία ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, γιατί αποτέλεσε μία ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος».

Είπατε τίποτα;Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]