Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντί για τις Α.Ο.Ζ. προωθούν τις Ε.Ο.Ζ.


Του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Αφού η προηγούμενη Κυβέρνηση γκρέμισε στην κυριολεξία το εργατικό δίκαιο και μείωσε κατά 30%-40% τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, η σημερινή προσπαθεί να μας πείσει ότι στις υπο δημιουργία Ειδικές Οικονομικές Ζώνες “δεν θα θιγούν μισθοί και δικαιώματα των εργαζομένων”…

Ίσως η ανακοίνωση αυτή να αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο της περιόδου!!!

Ότι δεν πήραν οι μεγάλοι εργοδότες με τους νόμους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Παπαδήμου θα τα βρουν σήμερα στο…πιάτο, με τις Ε.Ο.Ζ. μιας και θα απαλλαγούν από φορολόγηση και εισφορές, βάζοντας σε μεγαλύτερο κίνδυνο τα ασφαλιστικά ταμεία!!!

Άλλωστε τα όσα γράφονται στον τύπο περι 6ημέρου κατάργησης αποζημίωσης απόλυσης, μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις καθώς και η σπουδή της κυβέρνησης για παρέμβαση του κράτους στον καθορισμό του κατώτατου μισθού, δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΤΡΟΙΚΑ υποδεικνύει και η Κυβέρνηση νομίζει πως…κυβερνά.

Άξιος ο μισθός των καλών μαθητών!!!




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]