Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Υποχρεωτική η διδασκαλία της τουρκικής σε ελληνικές σχολές"... φαντασιώνονται οι Τούρκοι


Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη

Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην Ελλάδα, προβάλει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Υeni Safak στην πρώτη σελίδα της.
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα έκανε επένδυση στην τουρκική» δημοσιεύει ανταπόκριση του κ. Οκτάϊ Μεχμέτ από την Κομοτηνή στην οποία γράφει ότι η Ελλάδα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με την αύξηση των τούρκων τουριστών κατά 98% αποφάσισε να διδάσκεται η τουρκική ως υποχρεωτικό μάθημα στις τουριστικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σε όσους γνωρίζουν την τουρκική και επιλέγουν τις σχολές αυτές, θα δίδονται 10 μονάδες επιπλέον. Η Ελλάδα -γράφει- παράλληλα με την γειτονία αποδίδει μεγάλη σημασία στην Τουρκία -η οποία έχει ισχυρή και σταθερή οικονομία- από τουριστικής πλευράς.

Έλληνες αρμόδιοι του τουρισμού -γράφει- ανακοίνωσαν πως κατά τις τριήμερες διακοπές του Μπαϊραμίου επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 5.000 τούρκοι τουρίστες.
Η Ελλάδα για να προσελκύσει περισσότερους τούρκους τουρίστες εφάρμοσε πρώτα διευκολύνσεις θεώρησης στα ελληνικά νησιά και η μείωση των τιμών σε είδη τροφίμων και τουριστικών ειδών, αύξησε τον αριθμό των τουριστών.
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά σε στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της Ελλάδας.

Στο μεταξύ το ελληνικό ΥΠΕΞ έδωσε οδηγίες στα Προξενεία του στην Τουρκία να δίνουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα θεώρηση στους Τούρκους. Οι τουρκικές τουριστικές εταιρείες λένε «Οι Ελληνες που παλαιότερα δεν έδιναν σημασία στους τούρκους τουρίστες τώρα περιμένουν πως και πως εμάς. Οι τούρκοι έγιναν βασιλιάδες»...


Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Γιατί να μαθαίνουν τουρκικά στις τουριστικές σχολές; Έτσι κι αλλιώς, αλλοδαποί εργάζονται στις τουριστικές επιχειρήσεις - τους Έλληνες τους απολύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας από τους πιο δοκιμασμένους ιστορικά τρόπους να οδηγήσεις μια χώρα στην αυτοκαταστροφή για να πετύχεις απώτερους στόχους είναι, σε πρώτη φάση, να τη χειραγωγήσεις οπλίζοντάς την και να της δώσεις όσα περιθώρια χρειάζεται να φαντασιωθεί ότι είναι μεγάλη δύναμη. Μόλις θα έχει οπλιστεί σαν αστακός και φουσκώσει σαν παγώνι, εσύ έχεις ήδη ανάψει το φιτίλι πλάι στο σακί με τα εκρηκτικά. Ιστορία κάνουν καθόλου στην Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν την δική τους ιστορία. Της μεγάλης αυτοκρατορίας των νεότουρκων. Δηλαδή, πλύση εγκεφάλου και εισαγωγή στην εικονική πραγματικότητα

      Διαγραφή
    2. "Εισαγωγή στην εικονική πραγματικότητα". Ακριβώς. Την εφιαλτική εικονική πραγματικότητα που τους έχουν στημένη όπου να 'σαι αυτοί που τους όπλισαν.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]