Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολική αντεπίθεση του Άσαντ που ξεσκεπάζει την Τουρκία και το "μακρύ χέρι" της Δύσης

  • Εκκαθαρίζεται η Δαμασκός από τους "αντικαθεστωτικούς" μισθοφόρους
  • Συλλαμβάνονται Τούρκοι "μισθοφόροι" που συμμετέχουν στον "Ελεύθερο Συριακό Στρατό"
(φωτο) Η ταυτότητα τούρκου που συνελήφθη από το Συριακό στρατό να συμμετέχει στον «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» …

Υπόθεση ωρών η πλήρης εκκαθάριση της Δαμασκού από τους μισθοφόρους...

Βίντεo από την απελευθερωμένη από τους μισθοφόρους Al Midan. Μεγάλες ποσότητες όπλων και σκαμμένα τούνελ βρήκε ο στρατός.


Τα ΜΜΕ μεταδίδουν και προωθούν την αμερικανική και σιωνιστική προπαγάνδα. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι ειδήσεις που μεταδίδουν. Ο μηντιακός πόλεμος, με την παύση της μετάδοσης του Συριακού δορυφορικού καναλιού Addunia από τον δορυφόρο Nilesat και το μπλοκάρισμα της επίσημης σελίδας Sana.sy, από τις συνεχείς επιθέσεις από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού πολέμου του ΝΑΤΟ...

Ο στρατός καθάρισε την Al Midan από τους τρομοκράτες και οι κάτοικοι γυρίζουν στα σπίτια τους.

Το ίδιο και στην Al Kaboun, η πληροφόρηση από το στρατό αναφέρει 300 περίπου νεκρούς μισθοφόρους

Ο στρατός καταδιώκει τους εναπομείναντες στα περίχωρα της Δαμασκού. Πρόβλημα είναι ορισμένοι μισθοφόροι ντυμένοι με στολές της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς και εδώ φαίνεται ότι το σχεδίαζαν καιρό, που πυροβολούν περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς. Είναι θέμα χρόνου να εξουδετερωθούν.

Εκατοντάδες ξένοι τρομοκράτες συνελήφθησαν στην Al Midan. Πολλοί είναι καταζητούμενοι στις χώρες τους ποινικοί και πολλοί μισθοφόροι άρτι αφιχθέντες (δεν ήξεραν που βρίσκονται).




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]