Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίκαιρη ερώτηση για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Παπαχρήστου


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Θέμα: «Απαράδεκτος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου»

Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως «ρατσιστικό».

Αυτή η «ετυμηγορία», που υπέθαλψαν με ανακοινώσεις τους υποκριτικά, όλα τα κόμματα της αριστεράς, είχε ως αποτέλεσμα τον πρωτοφανή στα χρονικά του Ολυμπισμού, αποκλεισμό πρωταθλήτριας από τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Λονδίνου, με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της ίδιας που σε πολύκροτη υπόθεση εμπλοκής μονίμου μέλους της σε ποινικό αδίκημα, δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο; Με ποια διαδικασία ελήφθη η απόφαση και σε ποια συγκεκριμένη διάταξη βασίστηκε;

2) Με ποιον ερμηνευτικό κανόνα κρίθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε., ότι «…οι δηλώσεις (της) αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»; Υιοθετεί η Ε.Ο.Ε. τα περί «ρατσιστικού» σχολίου και αν όχι, γιατί την απέβαλε;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ορε δεν βλεπετε τιποτα το αρχιλαμογιο που εκρυψε τα 5 εκατομιρια δολαρια για να γυτοσει φορου ςτιμορισε το αστεριμας την βουλα με συνοπτικες διαδικασιες ουτε σε απολογια δεν την καλεσε ο μπασταρδος ο ιδιοκτιτης τον ξεσκεπαστων λεοφοριων και ο φοροφυγας αληθια ορε φασηστα πληρωσες για τις αδειες των λεοφοριων οχι ετσι ηθελες να φας και τα ταξι μπασταρδε που ολα τα βλεπεις για φαει και σου εφτεξε το κοριτσιμα ςπου ανεβασε την ελλαδα ψηλα ενω εσεις τις τρωτε και τα σπλαχνα ορε ουτε η χουντα του παπαδοπουλου δεν τα εκανε αυτα και αυτοι τους εστελε στα δικαστιρια και απολογουνταν ουτε σε απολογια δεν την καλεσαν τα καταδικασμενα λαμογια 4 χρονια πιος εχει φαει ορε απο αυτους και ρε γαμημενοι πως μπενεται στην επιτροπη πια κριτιδια ορε γενιματα τις διασταυροσεως του γκεμπελτσ και του σταλιν τι ειπε ορε το κοριτσι το αυτονοητο γιατι ορε να μην εχει αποψει για αυτα που τραβα η πατρηδατης και ο λαος στις απο εσας τους γιοκαρινους και τους νενεκους ορε ξυλο θα φατε το βλεπω αχρηστοαπατεονες που μα ςρημαξατε τα παντα και πιο ολυμπιακο ιδεοδες ορε αφηρματα να κονομανε οι πολιεθηκες ορε μπασταροι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε επιτέλους θα κάνει ωρά αδέρφια ξαστεριά ????!!!!!!!!
    να πάρουμε τα ντουφέκια μας και να ξεβρωμίσει ο τόπος από όλους αυτούς τους Αριστερο-κωλοκουλτουριάρηδες της πίπας γενίτσαρους - Προδότες της Ελλαδίτσας μας?????!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα καταλάβουμε ότι οι χαρακτηρισμοί Αριστερός-Δεξιός-Φιλελευθερος-Κομμουνιστής-Σοσιαλιστής είναι τρόπος να μας κρατάνε διαιρεμένους και φανατισμένους, ανήμπορους να δούμε τον συνέλληνα σαν συναγωνιστή.
      ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ !

      Εγω θα ηθελα να θυμησω στον Κ. Κασιδιαρη , οτι Α) και οι αλλοι "πατριωτες" του ΛΑ.Ο.Σ εκαναν ερωτησεις και πολλες μαλιστα , αλλα η Πατριδα σκλαβωθηκε και ΤΩΡΑ που μιλαμε την διαμελιζουν .
      Και Β) ποια αποικια ελευθερωθηκε με εκλογες και ερωτησεις ;

      Ο μονος τροπος να τους σταματησουν και μπορουν ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ μαλιστα , ειναι ΟΛΟΙ αυτοι οι βουλευτες και "αρχηγοι" μαντριων που δηδεν βλεπουν την προδοσια , να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και να πανε σπιτια τους .
      Να φυγουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ απο τα μαντρια τους , και να δουμε ΟΛΟΙ μαζι τι θα κανουμε και πως θα βγουμε απο την κολαση .
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , το τριπτυχο που θα μας ενωσει , και η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .
      Ολα τα αλλα , πιστευω οτι ειναι ΘΕΑΤΡΟ και υπηρετουν τους αποικιοκρατες και τα σχεδια της Παγκοσμιας δυσωδιας .

      Ουτε εγω πιστευω στην Δημοκρατια . Αλλα , στην ΑΡΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ . Απο νεαρος , καθως διαβασα τους Σοφους μας , και αυτη η πιστη μου , με κρατουσε μακρυα απο Λυκους με προβιες αμνων .
      Ας μου δειξη καποιος εναν , εστω και εναν απο τους "ηγετες" των μαντριων , να εχει εστω και την παραμικρη ομοιοτητα με τον Αριστο Μ. Αλεξανδρο , η , με ενα Βασιλια της Σπαρτης και θα τον ψηφισω , μετα απο 32 χρονια αποχης απο την φαυλο-κρατια ΤΟΥΣ .
      Βασιλεα θα στεψη ο Ελληνας αυτον που θα τον οδηγηση εξω απο τον Ταφο και Ηγετης θαναι αυτος ο Αριστος .

      ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΝ Η ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΖΗΝ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]