Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η υποκρισία της πολιτικής ορθότητας


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Nέο χτύπημα της πολιτικής ορθότητας στην χώρα μας. Μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού Ελένης Λιάσκα υπέρ Κασιδιάρη τώρα ήρθε το tweet της πρωταθλήτριας μας Βούλας Παπαχρήστου να ξεσηκώσει παγκόσμιο σάλο.
Διεθνή ΜΜΕ, ΔΟΕ, ΕΟΕ, μέχρι και εταιρείες χορηγών, όλοι έσπευσαν να ζητήσουν την κεφάλι της αθλήτριας επί πίνακι.
Αθλιότερη όμως όλων αποδείχτηκε γι ακόμη μια φορά η θολο-κουλτουριάρικη προοδευτικάντζα -αριστερή και δεξιά- που έχει κατσικωθεί δεκαετίες τώρα στο σβέρκο της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι αυτοί τελικά απέκλεισαν την πρωταθλήτρια μας, στερώντας την χώρα μας από ένα μετάλλιο, προκειμένου να καταθέσουν διαπιστευτήρια πολιτικής ορθότητας στα παγκόσμια αφεντικά τους, στους Σιωνιστές...

Αλλά τι ήταν τελικά αυτό που έγραψε η Βούλα και ξεσήκωσε τέτοιον θόρυβο;
Ένα «ανέκδοτο'' σαν και αυτά που λέμε μεταξύ μας όλοι. Αλλά και πολιτική άποψη αν είναι το tweet της Βούλας, τότε δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που λέμε όλοι οι Έλληνες... «Δεν πάει άλλο, δεν χωράμε άλλους ξένους»...

Για φασιστική δήλωση και προσβολή των ιδεωδών του Ολυμπισμού έκανε λόγο ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος!!!
Ποιά ιδεώδη όμως; Αυτά που έχουν πνιγεί εδώ και χρόνια από τα δολάρια των χορηγών και την ''ντόπα'';;

Υποκρισία...

Καμία σχέση δεν έχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες της αρχαιότητας με τα Οlympic games του σήμερα...
Οι Ολυμπιακοί αγώνες της αρχαιότητας ήταν αγώνες αφιερωμένοι στους θεούς και ήταν ιεροί. Οι αθλητές αγωνίζονταν για στέφανι ελιάς και όχι για τα εκατομμύρια των χορηγών.
Οι ολυμπιακοί αγώνες της αρχαιότητας ήταν αγώνες μόνο για Έλληνες και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αποδείξουν την καταγωγή τους για να συμμετέχουν.

Τί σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι αγώνες με το αντιρατσιστικό φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο και θα υπακούει στην πολιτική ορθότητα της Νέας Τάξης;

Για να τελειώνουμε λοιπόν με την υποκρισία. Ακόμα και ένα αθώο tweet ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την σύγχρονη Ιερά Εξέταση και το μένος όλων των υπηρετών της παγκοσμιοποίησης, ενάντια σε όσους έχουν πατριωτικές ή εθνικιστικές απόψεις.
Γιατί εδώ βρίσκεται και το όλο θέμα.
Η πολιτική ορθότητα είναι εφεύρεση των νεοταξιτών, ώστε να περιθωριοποιήσουν κάθε επικίνδυνη για τα σχέδια τους φωνή...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Παρωδία Ολυμπισμού είναι οι σημερινοί αγώνες και στη διοργανώτρια χώρα η παρωδία ονομάζεται travesty!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ξεφτιλισαν την δημοκρατια , την αξιοκρατια , την ελευθερια , την ιστορια , την παιδεια , κτλ , ετσι ξεφτιλισαν και το ΠΝΕΥΜΑ των αγωνων .
    Οι αμορφωτοι σε μμε , βουλη κτλ , εφθασαν να λενε , οτι το Ολυμπιακο πνευμα ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχουν βαρβαροι !
    Δηλαδη πουστιδες και παληκαρια , μαλλια κουβαρια .

    "Η δημοκρατια ειναι ενα αναρχο πολιτευμα που αντιμετωπιζει τους παντες με ενα ειδος ισοτητος" .
    Ρατσιστης και ο Σοφος Σωκτρατης ;

    Πανω απο 20 χρονια δεν παρακολουθω της κοκας κολας το πανηγυρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]