Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βενιζέλος διώχνει τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές


Μήπως θα έπρεπε να τον παρεπέμψει στην Δικαιοσύνη, αντί να τον αποπέμψει από το ΠΑΣΟΚ;

Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ έλεγαν το πρωί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά τις εκλογές θα αποτελεί παρελθόν για το κίνημα. Η εκδίωξη του Γιωργάκη είναι μέσα στα πλαίσια της απόφασης Βενιζέλου να ξαναχτίσει σο ΠΑΣΟΚ με την απομάκρυνση πολλών επωνύμων στελεχών τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πλήγωσαν το κίνημα. Ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει νέους ανθρώπους για να επανδρώσει το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται.

Σας μεταφέρουμε μία συζήτηση παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ με τον κύριο Βενιζέλο που έγινε προ δεκαημέρου. Το στέλεχος του είπε «γιατί δεν βγάζεις από τα ψηφοδέλτια τον Γιωργάκη να ικανοποιήσεις τη βάση του ΠΑΣΟΚ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του απάντησε «γιατί πρέπει να κρατήσω ισορροπίες μέχρι τις εκλογές και αμέσως μετά θα γίνει το ξεκαθάρισμα».

Ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται εκτός κινήματος και ήταν δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου, συναντήθηκε προχθές με τον Δημήτρη Ρέππα και τον Ανδρέα Λοβέρδο, και τους συνέστησε να μην χτυπάει το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ διότι μετά την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ όσοι έχουν καταφύγει στο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.
Μερικά ονόματα κυκλοφορεί ότι θα απομακρυνθούν μετά τις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ εκτός του πρώην προέδρου Γιώργου Παπανδρέου. Είναι : Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Παμπούκης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ρεγγίνα Βάρτζελη. Ππαίζεται η περίπτωση Ραγκούση κ.α.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και μετα ολα θα ειναι ενταξει !
    Τον Βενιζελο ποιος θα τον διωξη ;
    Μετα τις εκλογες , ας ετοιμαζομαστε για αποκαλυπτικες μερες , και ΟΛΟΙ αυτοι οι δωσιλογοι για τα μπουτρουμια , μεχρι την ημερα της εκτελεσης .

    Υ.Γ Αυτος ο χοντρος δεν ηταν που ουρλιαζε μεσα στην φιδοφωλια τους , οτι πρεπει να υπακουμε με στατιωτικη πειθαρχεια τας εντολας των ;
    Αυτος δεν ηταν που αναλαβε να συνεχιση την καταστροφη ;
    Αυτος δεν ελεγε οτι η Γενοκτονια ειναι μονοδρομος ;
    Τετοια καθαρματα δεν εχουν ξαναπεραση απο την ιστορια μας . Και ομως , ακομη ...αναπνεουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χ......τηκε η φοράδα στο αλώνι !!!
    Άμα το είπε το τομάρι αυτό..... ε...τότε σώθηκε η Ελλάδα.
    Τα πτώματα στο βρωμερό και προδοτικό ΠΑΣΟΚ είναι ήδη σεσηπότα και την μπόχα τους δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός Λαός.
    Πέραν των όσων λέει (μπας και πείσει κανένα...) ο βρωμο ΓΑΠ είναι ακόμη υποψήφιος στην Αχαία και θα πάρει όλες τις ψήφους, όσων αφελών ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ώστε να εκλεγεί και βουλευτής....
    Ελπίζω πλέον οι Αχαιοί να μη το επαναλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]