Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φράγκος: Ο Ελληνικός στρατός είναι απολύτως ικανός...


  • Διαβεβαιώσεις Φ. Φράγκου για την ετοιμότητα του στρατεύματος
  • «Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού»
Την ευχή «να λειτουργήσει η Δημοκρατία» έτσι ώστε να παραδώσει σύντομα στον αιρετό υπουργό Αμυνας, εξέφρασε ο υπηρεσιακός υπουργός Αμυνας Φ.Φράγκος, σε δηλώσεις του από το χωριό Μαράσια του Έβρου όπου παρευρέθηκε χθες για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου.

«Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό υπουργό Αμυνας», δήλωσε ο κ. Φράγκος και έσπευσε να διαβεβαιώσει για την ετοιμότητα του στρατεύματος: «Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο».

Όπως είπε, «δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμείνουμε όρθιοι, και -όπως υπογράμμισε- θα σταθούμε όρθιοι».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ασε ρε Φραγκο .
    Εσυ δεν ξερεις οτι το υπουργειο Αμυνας , ειδικα στην Πατριδα μας πρεπει να ειναι Στρατιωτικος ;
    Οχι εσυ παντως , διοτι αφου δεν μπορεσες να μορφωσης ΕΛΛΗΝΙΚΑ την κορη σου , ως αποτελεσμα να ειναι ΕΝΑ ακομη θυμα της παγκοσμιοποιησης .
    Και εσυ αν ησουν Ελληνας Πατριωτης , δεν θα σε εβαζαν οι εφιαλτες εκει που σε εβαλαν , τοσα χρονια .
    Και ειδικα τωρα , με πρωθυπουργο παιδι δωσιλογου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος που θα καθαρισει την κοπρο του Αυγεια,
    αυτος θα ναι ο Ηρακλης.
    οι αλλοι προσπαθουν να μην πνιγουν απ τα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]