Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καναδάς δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση

Η ίδια απάντηση παρακαλούμε να δίνεται άμεσα και έμπρακτα στους "ανθρωπιστές" της Ελλάδας, προκειμένου να αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. Όχι μόνο στα λόγια...

Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.
Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικα έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:

National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα “συστήσει” ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.

Φιλικά,

Gordon O’Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. Έτσι ακριβώς! Ακόμη καλύτερα από την αντιμετώπιση της Τζούλια Γκίλαρντ, που απαιτεί από τους νόμιμους μετανάστες να σέβονται τα ήθη και τη θρησκεία των Αυστραλών γιατί γνώριζαν σε ποιά χώρα μεταναστεύουν.
  Αυτό που με προβληματίζει είναι κατά πόσο σεβάστηκαν οι "Αυστραλοί" και οι "Καναδοί" τα δικαιώματα των ιθαγενών πληθυσμών όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο υπουργός εθνικής άμυνας κύριος Gordon O’Connor από τον Καναδά έδωσε μια έξυπνη απάντηση σε παρατηρήσεις ή ερωτήσεις συμπατριώτισάς του. Τι θα έλεγε όμως αν τα ερωτήματα και οι παρατηρήσεις δεν ήταν αφελή έως βλακώδη; Τι θα απαντούσε αν του ζητούσαμε να μας πει : Μήπως κινδυνεύει ο Καναδάς, η Αμερική, η Ευρώπη από τους Αφγανούς; Τι γυρεύουν εκεί κάτω τα συμμαχικά στρατεύματα του λεγομένου free world; Μήπως πήγαν να τους διδάξουν τι εστί δημοκρατία (των δανείων εξάρτησης) και τι ελευθερία (της καταναλωτικής μαστούρας); Δεν τους άφηναν καλύτερα στα δικά τους και όχι να τους βάλουν να σκοτώνονται μεταξύ τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τον αφεντη τους υπηρετουν και οι Καναδοι .
  Οσο για την παρμενη , καμια συριζαια θα ειναι , οποτε ....Αναξια λογου και προσοχης .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγω ενα βλεπω: ολοι καταφερνουν να λυνουν τα προβληματα τους εκτος απο μας.Τι μας λειπει και καταντησαμε ετσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτο το αρθρο πρεπει να διαβαστει απο την Αννα Νταλαρα,τους Συριζαιους και τις πασης φυσεως αριστερες συνιστωσες.Με τα λογια σου χτιζω ανωγεια και κατωγεια, δεν ειδα ομως κανεναν απ αυτους να ενδιαφερθει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ενδιαφέρουσα ιδέα.
  Δυστυχώς, πρόκειται για ανέκδοτο: http://www.kpcnews.net/jokester/index.php?option=com_content&view=article&id=873:adopt-a-terrorist&catid=37:general&Itemid=2...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συμφωνώ ότι η Νταλάρα και οι λοιποί πονόψυχοι τζαμπαμάγκες πρέπει να υποχρεωθούν ή να δίνουν ανάλογη μηνιαία έκτακτη εισφορά για τους λαθραίους ή να το βουλώσουν οριστικά. Το "λαθρόσημο". Αλλά θα πρέπει να πούμε και του στραβού το δίκαιο: τι δουλειά έχουν οι Καναδικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν ανθρώπους στο Αφγανιστάν και να τους παραδίδουν για Σωφρονισμό, τους κάλεσε κανείς; Με ποιο δικαίωμα και με ποια νομιμοποίηση; Γιατί υπάρχει ελληνικός στρατός στο Αφγανιστάν; Με ποιο δικαίωμα; Γιατί η πτωχευμένη μου χώρα να πληρώνει για στράτευμα στο Αφγανιστάν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οι επιδοκιμασίες για το γραμμα αυτό του Καναδού υπουργού άμυνας, που είναι κατασκευασμένη σατιρική μούφα, αντιγραφή από παλιότερο δήθεν γράμμα του Ράμσφελντ για κρατούμενο στο Γκουαντανάμο, δείχνουν και το επίπεδο αντίληψης για τα δικαιώματα του πολίτη. Τα κράτη, όπως ο Καναδάς, που σέβονται τους πολίτες τους δεν διανοούνται να «τιμωρήσουν» κάποιον που διαμαρτύρεται για οποιοδήποτε θέμα με το να τον υποβάλουν σε κάποιο «τεστ» για να «μάθει» τι εστί βερύκοκο. Απλά επειδή οι πολίτες ξέρουν τα δικαιώματά τους και ότι η σωστή μεταχείριση ενός κρατουμένου δεν είναι δουλειά δική τους, είναι του κράτους το οποίο ελέγχουν. Εδώ όμως δεν έχουμε πολίτες, έχουμε πελάτες του κράτους, που τσιμπάνε εύκολα με τις μούφες και γι’αυτό εκλέγουν αυτούς που εκλέγουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]