Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τους Παπανδρέου στους Τσιπρανδρέου... Οι πολιτικοί παπατζήδες παραμένουν εδώ


Η εκτέλεση της ελπίδας σε 2,5 βήματα

Γράφει ο Κ. Κυριακόπουλος


Όταν η συστηματική και κατευθυνόμενη μέσω των ΜΜΕ - και όχι μόνο - επικοινωνιακή καταιγίδα μοχθούσε να κατασκευάσει κοσμογονικές διαφορές ανάμεσα στους Αντωνοβαγγέληδες από τη μια, και τον ηγέτη της Τσιπρομπολσεβίκικης «επανάστασης» από την άλλη, εμείς προειδοποιούσαμε πως:

«Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα δόλιο…ένα πραγματικά ύπουλο σχέδιο, μέσα από το οποίο υποτίθεται ότι κορυφώνεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, για το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ… Σε εξαπατούν!!!»

Και συνεχίζαμε λέγοντας:

«Δεν τον εγκαλούν να πει αυτά που δήθεν κρύβει… Τον σέρνουν μέσα από μια καλοστημένη επικοινωνιακή συγχορδία, να υιοθετήσει απερίφραστα – εγκαταλείποντας την επικοινωνιακή διγλωσσία και τα μισόλογα - αυτά που του υπαγορεύουν να πει… Μην παρασύρεστε… Βρωμάει και ζέχνει από μακριά αυτό το ανέντιμο πολιτικό παιχνίδι.»

Σήμερα, λίγες μόλις μέρες μετά...

Οι «μπολσεβίκοι» του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από αλλεπάλληλες παλινωδίες, και αφού «στράγγιξαν» εντελώς και την τελευταία σταγόνα μεγαλοστομίας από την πολιτική τους φιλολογία, ξεβρακώθηκαν, αφυδατώθηκαν, και προσαρμόστηκαν ολοκληρωτικά στις προδιαγραφές που τους υπαγόρευσαν προκειμένου να τους αναθέσουν τον έναν αναβαθμισμένο πολιτικό ρόλο με στόχο τη διαιώνιση της κοινωνικής εξαπάτησης και την αναβίωση του Παπανδρεϊκού μοντέλου απαξίωσης συνθημάτων, ιδανικών, προσδοκιών και ελπίδων.

Θέλετε απόδειξη; Ιδού το ρεπορτάζ από το ΑΠΕ…

Δραγασάκης: «Όχι μονομερής παύση πληρωμών αλλά συνεννόηση με τους πιστωτές…»

«Δεν μιλάμε για μονομερή παύση πληρωμών, αλλά για συμφωνία με τους πιστωτές μας» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau.
«Εμείς, απ’ την πλευρά μας, θέλουμε να καταστήσουμε την Ελλάδα λιγότερο εξαρτημένη από την έξωθεν βοήθεια» δηλώνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Δραγασάκης διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν αντιπροσωπεύει τον κίνδυνο (για ποιόν;), αλλά την ελπίδα (για ποιόν;) ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να αλλάξει»

Δηλαδή…
Οι νταβατζήδες παραμένουν νταβατζήδες…
Οι συμμορίες μετονομάζονται σε «πιστωτές»…
Η «επαναστατική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει το ρόλο του μεσάζοντα, αντικαθιστώντας τους προηγούμενους.
Και φυσικά…
Το υποχείριο παραμένει υποχείριο, και αυτό δεν είναι άλλο από τον (και πάλι) εξαπατημένο Έλληνα πολίτη, που οι… Παπατζήδες κάθε έκδοσης και κάθε εποχής, έχουν πάντα τον τρόπο τους να τον περιπαίζουν.

Συμπέρασμα:
Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ψήφος της περηφάνιας που νίκησε το φόβο και τον εκβιασμό.
Είναι η ψήφος που υπέκυψε στην αυταπάτη…
Είναι η ψήφος που προσκύνησε στο συμβιβασμό…
Είναι η ψήφος όλων εκείνων που ανάμεσα στην απροσχημάτιστη και στην υποκριτική αποδοχή των κατοχικών τετελεσμένων, επέλεξαν τελικά να ταυτίσουν την αξιοπρέπεια με την επικοινωνιακή υποκρισία.

Η νέα γενιά των κοψοχέρηδων ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να πάρει στο λαιμό της και πάλι την πατρίδα μας, το μέλλον του τόπου μας, και την ελπίδα των παιδιών μας.

Εμείς τα λέγαμε, όταν όλοι οι άλλοι το έκαναν γαργάρα, γιατί κανείς δε δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε

Καλημέρα σας…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μπορούμε να κόψουμε όλα τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας με τη μια. Έναν έναν θα τους τακτοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]