Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως ετοιμάζουν το Plan Chaos;


Φωτιές λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες...
Σοβαρότατη πληροφορία για 1.500 εισαγόμενους εκ Κοσσοβου (μέλη του UCK) δεν έχει διαψευσθεί ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.
Κλοπή βαρέως οπλισμού (πολεμικών όπλων) από αστυνομικό τμήμα της Κω, έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην αντιτρομοκρατική μονάδα, μέλη της οποίας μεταφέρθηκαν στο νησί για να διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.
Η εγκληματικότητα που πηγάζει από την λαθρομετανάστευση έχει χτυπήσει κόκκινο σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός πως οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε σταθερούς ή κινητούς στόχους των "φτωχοδιαβόλων", των "κατατρεγμένων" και των "απελπισμένων" που έχουν βρει καταφύγιο στην ανοιχτή φυλακή που λέγεται Ελλάδα...

Εδώ και πολύ καιρό, ειδικοί επιστήμονες, έχουν αναφερθεί στην πολύ σοβαρή πιθανότητα μίας εξέγερσης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι γίνονται τα πρώτα θύματα της οικονομικής κρίσης και οι αντιδράσεις τους αναμένεται να είναι πλέον του δέοντος εκτός νομίμων πλαισίων. Εάν συγκαταριθμηθούν οι πληροφορίες από το Στέιτ Ντιπάρτεμεντ, αλλά και από τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες, για είσοδο -με τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες- ενός πολύ σημαντικού αριθμού εκπαιδευμένων στελεχών της Αλ Κάιντα, εάν αναλογιστούμε την προχθεσινή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ο οποίος αναφέρθηκε στην Αραβική Άνοιξη και την εγγύτητα της Ελλάδας σε αυτήν, εάν αναλογιστούμε την πιθανότατη χρήση άσκησης μέγιστης πίεσης προς την Ελληνική κυβέρνηση (ό,ποια κι αν είναι αυτή) και εάν ταυτόχρονα αναλογιστούμε την χρόνια δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας αλλά ιδιαίτερα στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας, πόσο άραγε απέχουμε από ένα σχεδιασμένο ξέσπασμα των λαθρομεταναστών με ταυτόχρονη δράση εμπειροπόλεμων Αλβανών εθνικιστών (UCK);

Το άρθρο που ακολουθεί γράφτηκε πριν μερικά χρόνια και έκρουε το καμπανάκι του κινδύνου στην αδιάφορη -τότε- πολιτική ηγεσία της χώρας. Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχει γίνει τίποτε απολύτως, που να δράσει αποτρεπτικά για μία πιθανή "εξέγερση των λαθρομεταναστών". Τουναντίον, μάλιστα, υπήρξαν εξοργιστικές πολιτικές αποφάσεις περί οικονομικής ενίσχυσης (π.χ. μέσω επιδομάτων του ΟΑΕΔ), αλλά και νόμοι που επιτρέπουν την πρόσληψη λαθρομεταναστών τόσο στην Αστυνομία όσο και στην ΕΥΠ (ανδραγάθημα του κ. Χ. Παπουτσή, ο οποίος ήθελε την άμεση πρόσληψη λαθρομεταναστών στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αλλά υπήρξε αντίσταση -ιδιαίτερα από τον πολύ καλό γνώστη πρώην πρέσβη και πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ι. Κοραντή, ο οποίος κατόρθωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να εξαναγκάσει τον κ. Παπουτσή να δεχθεί την πρόσληψη στην ΕΥΠ την μετά από πενταετή παραμονή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα).

Ακόμη και σήμερα, που το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει απολύτως κατανοηθεί και έχουν αποτυπωθεί και καταγραφεί τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον "αριστερο-σοσιαλιστικό ανθρωπισμό", οι πολιτικοί της χώρας προσπερνούν πολύ γρήγορα τις περί του συγκεκριμένου θέματος συζητήσεις. Η μόνη εξαίρεση -της αποφυγής- είναι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πρόσφατα δεν δίστασε να ανακοινώσει πως θα καλέσει και τις οικογένειες των νομίμων λαθρομεταναστών που ζουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν υπολογίσουμε πως οι νόμιμοι "λαθρομετανάστες" είναι περίπου 600.000, τότε με έναν απλό πολλαπλασιασμό (επί 4, στο ελάχιστο), διαπιστώνουμε πως με μόνη αυτή την απόφαση οι εισαγόμενοι αλλοεθνείς στην Ελλάδα θα φτάσουν (επισήμως) το μαγικό νούμερο των 3 εκατομμυρίων, οι οποίοι θα έρθουν να προστεθούν στους γηγενείς κατοίκους οι οποίοι υποφέρουν από ανεργία, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση... Αλλά, μιλώντας με πραγματικά νούμερα για τους λαθρομετανάστες ("νόμιμους" και μη) που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, κατανοούμε πως υπάρχει ένας αριθμός μεγαλύτερος του 1,5 εκατομμύρια ανθρώπων που πιέζονται πολύ περισσότερο από τους Έλληνες πολίτες και μπορούν πάρα πολύ εύκολα να χειραγωγηθούν (όλοι θυμόμαστε το περίφημο "κοράνι" και τον καταγγέλοντα λαθρομετανάστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα για κατασκοπεία...) και να οδηγηθούν σε πράξεις που είτε δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή, είτε εκπαιδεύθηκαν για να τις υλοποιήσουν εντός Ελληνικού εδάφους.

Κι ενώ τα χρόνια πέρασαν και οι πολιτικοί της χώρας δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να λύσουν το πρόβλημα που ο "ανθρωπισμός" τους δημιούργησε, ας διαβάσουμε τις συστάσεις και προτάσεις του κ. Τσίτου, για να διαπιστώσουμε την ανυπαρξία των "διασωστών" μας...

ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ;

Του Δημήτρη Τσίτου*

Κάθε πιθανολογούμενη κατάσταση, ως σενάριο, έχει κάποια γενεσιουργά αίτια. Μετά –και την κατ ουσία και πραγματικότητα- ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος (που μέχρι τώρα έχει εξωραϊσθεί από τους πολιτικούς που δεν επιθυμούν να γνωρίζει ο λαός την αλήθεια), ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με μία «ανεξέλεγκτη εξέγερση».
Ως αιτίες για ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι εξής:
Η μία –εσωτερική- είναι η τρομερά απειλητική ανεργία, η οποία όχι μόνο δεν περιορίζεται αλλά επεκτείνεται με πρωτοφανή καλπασμό και αφορά στην ποιότητα της ζωής των Ελλήνων τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά και την δεύτερη ας την ονομάσουμε «εξωτερική – εισαγόμενη» και είναι η παράνομη μετανάστευση.

Και οι δύο αυτές αιτίες –ως γενεσιουργά χαρακτηριστικά της πιθανολογούμενης «εξέγερσης» οφείλονται στην κατά συρροή και κατ εξακολούθηση ανικανότητα των υπευθύνων λειτουργών στο να χειρίζονται αποτελεσματικά διάφορες καταστάσεις που επηρεάζουν αμέσως ή εμμέσως το αποτέλεσμα.

Χωρίς να υπάρχει πρόθεση να κρίνουμε τις διαδικασίες και τις διεργασίες στον χειρισμό των υποθέσεων έχουμε την υποχρέωση σαν άτομα μεμονωμένα αλλά και σαν πολίτες ενός κράτους πολιτείας να ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα –ήδη σε δυσμενή εξέλιξη-το οποίο θα προκύψει.

Για λόγους καλύτερης απεικόνισης της κατάστασης θα αρχίσουμε από τη δεύτερη αιτία.

Οι θλιβεροί και δύστυχοι παράνομοι μετανάστες –και δεν φταίνε αυτοί για το χάλι τους, αλλά οι άλλοι –όσοι- υπεύθυνοι λειτουργοί που τους άφησαν και τους ανέχτηκαν να βρίσκονται στη χώρα, έχουν μια ιδιάζουσα ψυχοπάθεια και ανάλογες συμπεριφορές.
Βρίσκονται σε μια χώρα με «δημοκρατικούς θεσμούς, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αποκήρυξη της ξενοφοβίας που γι αυτούς δεν σημαίνει απολύτως τίποτε ή που τους βολεύει να κάνουν τα όσα θέλουν χωρίς κανένα ουσιαστικό κολασμό.
Έχουν μάθει από εμπειρία ότι έχουν δικαιώματα χωρίς να έχουν υποχρεώσεις. Δεν πρόκειται να σεβαστούν αυτά που τους παρέχονται, ιδίως όταν βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης και δυστυχίας.

Αυτοί οι άνθρωποι, όταν πεινάσουν ακόμη περισσότερο θα εγκληματήσουν με άνεση και χωρίς δισταγμό. Στην καλύτερη περίπτωση, αν θελήσουν και μπορέσουν να τους πιάσουν θα τους φυλακίσουν.
Έτσι θα έχουν εξασφαλίσει αυτόματα τροφή, στέγη, ιατρική περίθαλψη και συνθήκες που είναι ονειρικές σε σχέση με τις χώρες απ όπου προέρχονται.

Φυσικά όλες αυτές οι «παροχές» έχουν κάποιο κόστος το οποίο, βέβαια, είναι σε βάρος των Ελλήνων που φορολογούνται βαρύτατα και με τρόπο ληστρικό και χωρίς καμία ανταπόδοση.

Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός των παρανόμων μεταναστών αυξάνει γεωμετρικά, προς τον αριθμό τους, τις εγκληματικές πράξεις που θα διαπράττουν. Οι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής εγκλημάτων υπολειτουργούν εξ αιτίας μη ύπαρξης ικανών πόρων (χρήματα, άνθρωποι, μέσα) και εξαιτίας της ψυχολογικής κατάστασης των λειτουργών αυτών των υπηρεσιών.

Επιπρόσθετα το πολιτικό σύστημα χρησιμοποιεί και διαθέτει τους πλέον ικανούς αυτών των υπηρεσιών στην πρόληψη και καταστολή εγκληματικών διαθέσεων σε βάρος των πολιτικών και «άλλων σημαινόντων προσωπικοτήτων» όπως και στον εντοπισμό και αποκάλυψη «σκανδάλων» τα οποία εξυπηρετούν αφάνταστα πολύ στον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα που τους ταλανίζουν και τις καταστάσεις που τους απειλούν.

Η συνεισφορά των παρανόμων μεταναστών στα του κράτους είναι μηδενική ενώ η απορρόφηση από τους πόρους του κράτους εξαιρετικά σημαντική. Η παραμονή τους στη χώρα αποτελεί μια «εν δυνάμει εθνική απειλή» και έχουν συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τους οποίους θα τους χειριστεί το πολιτικό σύστημα: δηλαδή με «χάϊδεμα» για όσα κακουργήματα επιτελέσουν.

Μακάρι η χώρα να είχε τη δυνατότητα να προσφέρει καλύτερη ζωή σ’ αυτούς τους ανθρώπους που διαπράττουν πράξεις που δεν θα διανοούνταν καν να διαπράξουν στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και αλλού. Δεν υπάρχει όμως αυτή η δυνατότητα τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα ακρωτηριάζει βάρβαρα τις συντάξεις φτωχών ανθρώπων. Άρα κάτι πρέπει να γίνει εφαρμόζοντας το περιλάλητο «εδώ και τώρα».

Οι απλοί αγρότες λένε κάτι που είναι σοφό: αν υπάρχει στο χωράφι σου φίδι το διώχνεις ή το σκοτώνεις πριν σε δαγκάσει, αν σε δαγκάσει ό,τι και να κάνεις μετά είναι αργά.

Αυτή τη σοφή ρήση φαίνεται ότι δεν μπορούν να την κατανοήσουν οι πολιτικοί –που κύριο μέλημα τους είναι να κρατηθούν με νύχια και δόντια στην εξουσία προκειμένου να πλουτίζουν, και προτιμούν να κόπτονται υπέρ των δημοκρατικών θεσμών και να μας ενοχλούν αδιάντροπα με φανταιζί φληναφήματα.

Αναρωτιέται όμως κάποιος: ποια είναι αυτή η δημοκρατία που προστατεύει τον κακοποιό που κακοποιεί τον νομοταγή Έλληνα πολίτη;

Μπορούμε να πούμε ότι σήμερα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού τελεί υπό την κατοχή παρανόμων αλλοδαπών μεταναστών, οι οποίοι διαμορφώνουν το δικό τους κώδικα συμπεριφοράς –με την ανοχή των αρχών- και κατέχουν περιοχές. Αν κάποιος εντρυφήσει στο γεγονός αυτός είναι πιθανό να βρεθεί σε κατάσταση παράκρουσης, εκτός και αν είναι Έλληνας πολιτικός. Τι θα έκαναν όμως αυτοί που έχουν τη δύναμη να πάρουν μέτρα, αν βίαζαν την γυναίκα τους, την κόρη τους, αν κακοποιούσαν τη μητέρα τους; Θα άλλαζαν άραγε την αντίληψή και τη στάση τους;

Πάντως όσο κι αν τους φυλάει το σύστημα που «έκτισαν» ποτέ δεν θα είναι πλήρως ασφαλείς!

Η δεύτερη αιτία μια πιθανολογούμενης και ανεξέλεγκτης εξέγερσης είναι η κατάσταση –καζάνι που βράζει- στην οποία βρίσκεται μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού και ην οποία διατηρείται και πρόκειται να γίνει χειρότερη.

Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα οριοθετείται από τα ακόλουθα:
-Καλπάζουσα και μη ελεγχόμενη ανεργία
-Έλλειψη ελπίδας, οράματος και προοπτικής
-Ένα σύστημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης τελείως αναποτελεσματικό και διεφθαρμένο που δημιουργεί απίθανες διελκυστίνδες που απαγορεύουν την πρόοδο
-Ληστρικές φορολογικές επιδρομές που εστιάζονται και στοχεύουν στις αδύναμες τάξεις οι οποίες δεν μπορούν να αποφύγουν το «πλιάτσικο» και τις απάνθρωπες αφαιμάξεις
-Ανίκανοι και αδίστακτοι πολιτικοί με νοοτροπία «κοτζαμπάσηδων»

Όλα αυτά –και πολλά άλλα- έχουν θέσει το μεγαλύτερο μέρος του λαού σε μια κατάσταση προσωρινής αδράνειας. Είναι πλέον θέμα χρόνου πότε θα αναδυθεί το ζωώδες και πανίσχυρο αίσθημα της επιβίωσης. Ταυτόχρονα θα προκύψουν και άλλες «στάσεις», «διαθέσεις» και «συμπεριφορές» οι οποίες ίσως θα είναι πρωτόγνωρες για έναν λαό που για πολλά χρόνια έζησε σε μια κατάσταση πλασματικής ευδαιμονίας σπαταλώντας δάνεια που τώρα έγιναν απαιτητά. Ο λαός αυτός –με απόλυτη ευθύνη των πολιτικών- έγινε ένας λαός νωθρός και καθόλου ανταγωνιστικός στις διεθνείς αγορές παρά τα κελεύσματα των καιρών που ήταν εμφανή.

Το ξεβόλεμα των Ελλήνων –στο μεγαλύτερό τους ποσοστό- θα λειτουργήσει, μάλλον, σαν ένας σπινθήρας για μια φωτιά.

Επειδή όσο τα πράγματα χειροτερεύουν και η αλαζονεία των πολιτικών κορυφώνεται και επειδή όσο τα πράγματα χειροτερεύουν τόσο περισσότερο η σύγκριση της ποιότητας ζωής μα το παρελθόν θα είναι ενοχλητική μέχρι βασανιστική και προτρεπτική σε κινήσεις. Βέβαια συνεχίζουν ακόμη τα «σκυλάδικα», τα «αθλητικά», και τα «κοσμικά» να μην απειλούνται από τη δυστυχία που διακατέχει τον κόσμο αλλά και αυτά αρχίζουν να παίρνουν την κατιούσα και προς το «περαιούσθαι» για μεγάλη λύπη των ανθρώπων του «σκότους».

Για τους «πολιτικούς» κάθε αντίδραση είναι ένα «θαύμα» που κρατάει τρείς μέρες. Μετά έρχεται κούραση και δεν μπορεί να υπάρξει μια συνέχεια και συνέπεια από μη σωστά και συνετά καθοδηγούμενες μάζες. Τα αστικά κέντρα είναι αυτά που έχουν πληγεί από την κατάσταση που επικρατεί. Στα μικρά μέρη και τα χωριά η κατάσταση δεν είναι τόσο αισθητή. Άρα τα αστικά κέντρα θα αποτελέσουν τον πυρήνα της αντίδρασης.

Το πολιτικό σύστημα –ως εξουσία- δεν πιστεύει ότι απειλείται. Ίσως έχει δίκιο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πολλά και σωστά. Όμως ποιος περίμενε στον κόσμο την πτώση της ΕΣΣΔ, την πτώση του Καντάφι στην Λιβύη, τα γεγονότα στην Αίγυπτο, την πτώση του πανίσχυρου Σάχη στο Ιράν, την αλλαγή στην Ρουμανία, την Βουλγαρία και τόσα άλλα που συνέβησαν, ακόμη και όταν απολάμβαναν την προστασία μεγάλων δυνάμεων, ή θα συμβούν τις επόμενες μέρες;

Βεβαίως υπάρχουν σκοπιμότητες και εξαιρετικά σκοτεινές διαδρομές αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το απρόσμενο γεγονός και ότι κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα;

Δυστυχώς, θέσεις σαν κι αυτές που παρουσιάζονται δεν δικαιώνονται παρά μόνον «κατόπιν εορτής». Και μια τέτοια «εορτή» καλύτερα είναι να την προλάβουμε για να την αποφύγουμε παρά να τη ζήσουμε.

Το μέλλον –δυσοίωνο- και η τύχη –απρόβλεπτη- της Ελλάδας είναι στα χέρια ανίκανων, αντιπαθών και αναξιόπιστων, υποκριτών, πολιτικών. Οι Έλληνες έχουν, πλέον, πολύ λίγα να ελπίζουν και πολλά να φοβούνται.

Ο συνδυασμός των παραπάνω χαρακτηριστικών που σχολιάσαμε για μια πιθανή εξέγερση είναι εξαιρετικά πανίσχυρος αν λειτουργήσει από κοινού. Τότε είναι που θα επέλθει το χάος με τους δικούς του νόμους που δεν έχουν σχέση με τους νόμους που εμείς θεσπίσαμε.

Κάτι πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ. Όσο το πολιτικό σύστημα αισθάνεται ασφαλές τόσο η ασφάλεια της χώρας κινδυνεύει. Έχει αποδειχτεί πλέον ότι τα άτομα που κυβερνούν ή έχουν βλέψεις στη διακυβέρνηση της χώρας μόνον και δεν σκοπούν στη σωτηρία της χώρας είτε, και, επιδιώκουν μόνον το δικό τους συμφέρον – ατομικό και κομματικό.

Το ερώτημα καθίσταται πλέον επιβεβλημένο:
«Ποιος θα μας σώσει από αυτούς που μας κυβερνούν;»

* Συγγραφέας – Σύμβουλος Διαπραγματεύσεων
ΠΗΓΗ: ”RΙΕΑΣ”


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

 1. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!!
  ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΑΠΕΙΛΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ;;;;;
  Ε, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού ξέφυγαν ρε άνθρωπε; Στηλιτεύουν την πολιτική απραξία και τον μεγάλο "ανθρωπισμό" των κομμάτων. Πού μιλάνε για ψήφο στο άρθρο αυτό; Ή μήπως δεν σου ταίριασε που το έβγαλαν τώρα και άρχισες να σκούζεις; Αλήθεια, δεν είδαμε εξέγερση λαθρομεταναστών για το Κοράνι; Πού βλέπεις την έμμεση απειλή; Ποιός σου μίλησε για αλλαγή ψήφου, τέλος πάντων; Ξέρουμε πολύ καλά τι θα ψηφίσουμε. Και μάθε ότι δούλοι στην Ελλάδα είναι εκείνοι που προσκυνάνε τα κόμματα. Τό 'πιασες το υπονοούμενο φαντάζομαι

   Διαγραφή
  2. Δεν έκανα εγώ την αναγωγή σε προεκλογικό εκφοβισμό, είδες πως αρχίζει το άρθρο;
   "Φωτιές λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες..."
   σε αυτό αναφέρεται το ότι έχει ξεφύγει ο αρθρογράφος εκών ή άκων...

   Διαγραφή
  3. Γελοιότητες, ελπίζω

   Διαγραφή
 2. Υπ/ οψιν αυτοί που κυβέρνησαν δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθηνοι και για αυτό το πρόβλημα. Ο κ. Σαμαράς δε και προσωπικώς είναι ένοχος για άνοιγμα των συνόρων, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την Αλβανία μόνο για λόγους μάρκετινγκ και χωρίς κανέναν εθνικό σχεδιασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοι .
   Η αριστερη συμμορια ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ευθυνη στην σαπιλα της κοινωνιας .
   Θεομαχοι και Α-πατριδες και Ανθελληνες και αμορφωτοι ειναι ΟΛΟΙ τους .
   Οτι και να ψηφισουν τα σφακταρια ......
   Ειδατε κανεναν να εχει καμια προσπαθεια τοσα χρονια για τον ξεφτιλισμο του Εθνους ;
   Ειδατε εστω και ΕΝΑΝ να φευγη απο την φιδοφωλια τοσα χρονια , επειδη οι αλλοι διαλουσαν σαν μανιασμενοι την χωρα ;
   Ολοι , συντομα , θα λενε "στερνη μου γνωση , να σε ειχα πρωτη " .
   Οσο ο κοσμος στηριζει τα σκουπιδια , δεξια και αριστερα , για να τον κυβερνησουν , ουτε οι αποικοι , ουτε οι εφιαλτες , ουτε οι λεθρεποικοι θα φυγουν .
   Γιατι αραγε ο κοσμος δεν ψηφιζει ορθα ;
   Διοτι δεν ξερει τι ειναι ορθον και τι λαθος .
   Μιλαμε για το απολυτο σκοταδι .Και οταν ειναι καποιος χαμενος μεσα σε σκοταδεια , ακολουθη οποια φωνη ακουση .
   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ , ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ , ΟΥΚ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΗ ΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΖΩΗ .
   Να λοιπον ποιος θα μας σωση . Αλλα ποσοι τον ακολουθουν ; Ποσοι εχουν πνευματικα αυτια ;
   Οταν ειδα , εστω και αυτους τους λιγους να γεμισουν τις πλατειες και παλι ! για να ακουσουν τα ψευτικα λογια των υπηρετων του Αρχοντα του ψευδους ...εκλαψα .
   Καθεις εφ'ω εταχθη .

   Διαγραφή
 3. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (ΕΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΜΙΑ) Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ.
  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ Β. ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 150 ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ..
  ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγω θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να κοιμαστε με τις αρβυλες και το κρανος , γιατι το χαος ειναι μερος τους σχεδιου τους και απ'οτι φαινεται ξεκινησε .
  Δεν φευγουν οι κατακτητες με εκλογες .
  Σιγουρα θα βγη ο στρατος στους δρομους , αλλα ποσους θα προλαβουν να σωσουν ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και να ήταν μόνο αυτό !
  Οι "καλοί μας Έλληνες πατριώτες" δηλαδή οι δωσίλογοι προδότες πολιτικοί, φρόντισαν για όλα, δηλαδή για τα πάντα εκτός από τις ανάγκες του Έλληνα, που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου,χαρακτηριστική η απάντηση του χυδαίου Βενιζέλου όταν σε διαδικτυακή εκπομπή (enikos) όταν ρωτήθηκε για την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα μας.....
  Μεθοδικά και βάσει σχεδίου των αφεντικών τους, έχουν σχεδόν επιτύχει να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε κόλαση.....
  Η άλλη πλευρά διαποτισμένη από τις ιδεοληψίες και ήλίθιο αντιελληνισμό είναι για ... άστα.
  Φροντίστε σήμερα να τους δώσετε στο καθένα τους, την θέση που του αξίζει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποιός στη χάρη μας! Ψηφίσαμε τον Αντωνάκη και αποφύγαμε το Plan Chaos! Από σήμερα κοιμόμαστε ήσυχοι ότι δε θα μας σφάξουν οι λαθρομετανάστες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]