Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγριο χουνέρι Καμμένου στον Σαμαρά


Δεν δέχθηκε να κάνουν ραντεβού και το ανέθεσε στον Παύλο Χαϊκάλη!

Άγριο χουνέρι του Πάνου Καμμένου στον ανεκδιήγητο Σαμαρά που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως είναι παρελθόν.

Να τι συνέβη. Από τα γραφεία της ΝΔ τηλεφώνησαν για να συνδέσουν τον Μπούρα (διευθυντή του γραφείου του Σαμαρά) με τον αντίστοιχο του Καμμένου.

Ο Καμμένος έβαλε τον ηθοποιό Παύλο Χαικάλη να υποδυθεί τον διευθυντή του γραφείου του και ο απίστευτος κωμικός άρχισε να λέει στον αποσβολωμένο Μπούρα να πάει να βρει τον χουντικό Γεωργαλά και ότι με πλαστογράφους δεν έχει να κάνει κανένα ραντεβού ο αρχηγός των Ανεξάρτητων με τον Σαμαρά.

Μιλάμε για άγριο άδειασμα στον Κομανέτση ο οποίος δεν λέει να εγκαταλείψει την ηγεσία της ΝΔ εάν δεν μηδενίσει πρώτα τα ποσοστά της!...

Από το kourdistoportocali
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. καλα σε εκανε μπαταρησμενε ξερεις να ζητα απο τους αλους δηλωσεις μετανια ς γιατι δεν συμφωνουσαν μαζισου τωρα που σου ζητανε αλοι για την πρωδωσια που εκανε ς γιατι ορε κομανετσι δεν την υπογραφεις δεν σε αφηνουν τα αφεντικα που σε διαταξαξαν παντα προδωτης και η δηλωση ειναι ορε σαρα και μαρα για το καλο της ελλαδος και οχι των ξενων παρετησου ορε καθαρμα και φυγε ορε κουκολοφορε συχρονε μαζι με το σκυλολοοι που εχεις γυροσου δεν το βλεπει παροτη φορας και γυαλια οτι με καμενο σε καψαμαι και συνεχηζουμε να σε καιμε μεχρι να σε αποτεφροσουμε τελιως να μην υπαρχεις προδωσια το 93 δοσηλογησμο το 11 τι καθαρμα εισαι ορε εντολοδοχε που τσκισες την αξιοπρεπιαμου και την περηφανια του ελληνα και τι ορε βγενεις και χτυπιεσε πιος σε ακουει χτυπισου οσο θε ςεφτασε το τελος κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]