Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρυσή Αυγή, ένα δείγμα...

Ενώπιον μόνο των… ξένων δημοσιογράφων μίλησε ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», καθώς οι Έλληνες είδαν την έξοδο επειδή δεν σηκώθηκαν την ώρα που μπήκε στην αίθουσα!

«Σηκωθείτε! Όλοι όρθιοι!» ήταν η εντολή την στιγμή που ο Ν. Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα ξενοδοχείου του Σταθμού Λαρίσης, δίπλα στα γραφεία της οργάνωσης, προκειμένου να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν υπάκουσαν και οδηγήθηκαν κακήν κακώς στην έξοδο, όπου και τους μετέφεραν τις δηλώσεις οι ξένοι συνάδελφοί τους!

«Ήρθαμε να καλύψουμε μια δήλωση. Γιατί μας τραβάτε; Είμαστε δημοσιογράφοι, όχι μέλη της “Χρυσής Αυγής”», είπαν κάποιοι δημοσιογράφοι, όσο τα μέλη της οργάνωσης τους έβγαζαν έξω και ο κ. Μιχαλολιάκος τους απάντησε «καλά σας λένε», κάνοντας με το χέρι του τη χαρακτηριστική κίνηση, που σημαίνει «περάστε έξω»…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μπραβο , ετσι αρμοζει στους ανθελληνες υπηκοους και τα ρεμαλια που κρατησαν τον κοσμο στα σκοταδια τοσα χρονια και υμνουσαν το καθε πουστη Εθνοπροδοτη .
    Δηλαδη επρεπε να σεβαστη αυτους που δεν σεβαστηκαν το Εθνος ; Και με τις παρλαπιπες τους καταντισαμε τριτοκοσμικοι για να εξυπηρετηθουν τα ντοπια και ξενα αφεντικα τους ;

    ΕΥΓΕ ! Επιτελους και ενας ΕΛΛΗΝΑΣ που τολμησε και πεταξε με τις κλωτσες εξω τα κατακαθια της δημοσιογραφιας. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην λεμε οτι θελουμε, αυτοι απλοι ανταποκριτες ειναι, τη δουλεια τους κανουν....αν θελει να κανει καψονια ο κυρ νοκος ας τα κανει στα στρατιωτακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ . ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ .

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ
    ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ .

    ΑΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

    ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ" ΓΙΑ ΕΝΑ 4ο ΡΑΙΧ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ . ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΝΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, Ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ GAP... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ (MADE IN USA) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάμε τα "γιούργια" της καταληψης των δημόσιων υπηρεσιών την επομένη της 18/10/81, από τους ταινιοφόρους πρασινοφρουρούς..εκεί να δείτε πραγματικό, συμπεριφοράς, "φασισμό".
    Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια προσπάθεια αποδομητικού ευτελισμού καθε εθνικης ιδιοτυπίας (πρόσφατο πολιτικό δρώμενο τον τελευταίο χρόνο!). Εαν καταστούν γελοίοι, απλά, ελέγχονται άνωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι λιγότερο φασιστικός ο τρόπος να επιβάλλεις ό,τι γουστάρεις σε ολόκληρο λαό, χωρίς να τον ρωτήσεις; Είναι λιγότερο αυταρχικός ο τρόπος που απαυθύνεται στους Έλληνες ο Βενιζέλος, σαν να μας θεωρεί υποτακτικούς του; Κρατά τα προσχήματα, αλλά η ουσία είναι η ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]