Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξυπνήσαμε Αντωνάκη μου... ξυπνήσαμε

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα και ενίοτε υπάρχουν άμεσοι αναπληρωτές...

Ο ελληνικός λαός εχθές απάντησε διπλά: Πρωτίστως, έδωσε ένα τεράστιων διαστάσεων ισχυρότατο μήνυμα για την εφαρμοζόμενη εδώ και δύο χρόνια πολιτική στη χώρα. Η πολιτική των μνημονίων έχει αναμφισβήτητα καταδικαστεί και ουδέν περιθώριο υπάρχει πια να συνεχίσει να επιβάλλεται καθ’ οιουδήποτε τρόπο. Ταυτόχρονα όμως, έκρινε και τους εκφραστές των πολιτικών αυτών, αυτούς που πρωτοεισήγαγαν στη χώρα τις πολιτικές-ολετήρα του ΔΝΤ και λοιπών «ευρωπαϊκών» θεσμών αλλά και όσων μετέπειτα τις υιοθέτησαν, ενώ αρχικά τις καταδίκαζαν…

Όσον αφορά τους πολιτικούς χειριστές των μνημονιακών πολιτικών, αυτοί έχουν ηχηρότατα καταδικαστεί σε οποιοδήποτε μέρος του πολιτικού σκηνικού και αν ανήκουν, είτε με την απώλεια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, είτε με την καταβαράθρωση των ποσοστών τους.

Οι ευθύνες της ηγεσίας της ΝΔ ως προ το εκλογικό αποτέλεσμα υπήρξαν τεράστιες, και αυτό διαφαίνεται και από τον σημερινό εκλογικό χάρτη που έχει προκύψει. Η διάσπαση της κεντροδεξιάς παράταξης πήρε μια νέα βαθύτερη διάσταση, που κορυφώθηκε με την αναίτια αποβολή σημαντικών στελεχών της παράταξης, που πολλοί από αυτούς είχαν πρωτοστατήσει για την εκλογή του νυν αρχηγού της.

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε αρνητικά για την επιλογή αυτή. Τα λάθη στρατηγικής της ηγεσίας της ΝΔ από τον περασμένο Νοέμβριο και έπειτα καταδεικνύουν ηγετική αδυναμία επαρκούς εκπροσώπησης, τόσο στο εσωτερικό της παράταξης όσο και εκτός της, ένα θέμα που πιστεύω θα τεθεί σε χρόνο όχι πολύ μεταγενέστερο από σήμερα και όταν θα έχει αποφασιστεί η πολιτική πορεία της χώρας τις επόμενες μέρες (σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας/νέες εκλογές).

Οι ευθύνες για την πορεία της παράταξης και τα συντριπτικά αρνητικά ποσοστά που καταγράφονται κάτω του 20% έχουν ονοματεπώνυμο. Πολιτικοί ηγέτες και «ηγέτες» είθισται να τίθενται προ των ευθυνών τους αλλά και λογοδοτούν ενώπιον του ελληνικού λαού. Και ο λαός αποφασίζει ποιους θα επιβραβεύσει...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ο κομανετσι και ο τιποτα οι δυο ο ενας την πολα και ο αλος το κεπ και οι δυο μαζι με διαφορετικες προδωσιες ο ενα ςτον μητσοτακη 93 και ο αλος τον καραμαλη με τυροπιτα στο διονησο και το 11 και οι δυο μαζι δοσολογισμο ναι σε ολα στο μνημονιο και την παραδωση της χωρα στους γερμανοτσολιαδες 4 ραιχ τυχαιο δεν νομιζω και εχουμε και συνεχια ορε μακακα νεοδημοκρατη που μενεις και τους στηριζεις ακομα δεν τους βλεπεις τι σου εχουν κανει εγω εχω φυγει απο πολυ καιρο εσυ ορε ζωντανο θα κατσης ακομα δεν θα φυγεις τον ιουνιο που εχει εκλογε ς μα τοσο ζωων εισαι αφησες το κομα σε δυο προδωτακια που σε πουλησαν διαδοχηκα και δεν φευγεις καμενο και του ςεκαψα και τους δυο μορε που να τους πιασει η μαρα η σαρα και το κακο σηναπατημα ανεχεσε για αρχηγους τα προδωτακια μπραβο κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]