Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βιώνουμε ημέρες γενοκτονίας...


Στο παραπάνω τρίπτυχο θα μπορούσε κανείς να συνοψίσει με λίγα λόγια αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας, η οποία βιώνει ημέρες όχι… νευρικής κρίσης, όπως κάποιοι λένε, αλλά… Γενοκτονίας.

Οι Έλληνες κάτοικοι αυτού του τόπου είναι κυριολεκτικά στριμωγμένοι από κάθε πλευρά.
Και στην ψυχολογική τους κατάσταση κυριαρχεί μια μαύρη απελπισία γιατί κάποιοι, προκειμένου να προσκομίσουν προεκλογικά οφέλη, δεν αφήνουν ούτε μια ηλιαχτίδα φωτός για το μέλλον.

Οι αυτοκτονίες

Την Τετάρτη μόνο τα περιστατικά ήταν δύο.
Το πρώτο η αυτοκτονία ενός συνταξιούχου στην Νίκαια. Ο οποίος κρεμάστηκε από ένα δέντρο, για να δώσει τέλος στην ζωή του. Ο συνταξιούχος μάλιστα, άφησε πίσω του ένα σημείωμα για τους λόγους που αυτοκτόνησε, το οποίο πραγματικά συγκλονίζει! Στο οποίο τονίζει ότι «το μόνο μου παράπτωμα είναι ότι δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Αναλυτικά, έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε:
«29/5/2012, Αλέξανδρος, Η Ελλάς δεν ξέρει αν υπάρχω. Γυναίκα και ποτά δεν έχω δει ποτέ, καφενείο δεν έχω πάει.
Το μόνο μου παράπτωμα είναι ότι δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έγινα ελεύθερος επαγγελματίας και φεσώθηκα μέχρι το λαιμό. Και με καλούν τώρα στα 61 μου να πληρώσω γι’ αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα, μιας και δεν θα αποτελείται από Ελληνες από εδώ και στο εξής, δεν θα ξέρουν.
Πιστεύω και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως. Μόνο αν βρεθούν πολιτικοί με αρ@@@, όπως η Θάτσερ και μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση».
Η πνευματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άνθρωπος είναι προφανής. Όπως προφανές είναι και το ότι ο άνθρωπος δεν είχε καμία ελπίδα, δεν είχε τίποτε να ελπίζει για το μέλλον.

Αλλά και στην Κρήτη ένας 40χρονος βγήκε στην ταράτσα και φώναζε πως ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία, που βρήκε τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ίδιος, ωστόσο είχε επαφή με το περιβάλλον όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Και μπορεί αυτός να επέζησε, πολλοί όμως συμπολίτες μας που τα τελευταία.

Μετανάστευση

Σχέδια για να αντιμετωπίσουν πιθανό κύμα μετανάστευσης μέχρι και δύο εκατομμυρίων Ελλήνων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπονούνται ήδη σε κάποιες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι υπό προϋποθέσεις, έπειτα από μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, Έλληνες εργαζόμενοι θα αναζητήσουν δουλειά σε άλλες χώρες.

Η ανησυχία είναι ότι στην περίπτωση αυτή θα προκληθούν αλυσιδωτά προβλήματα στις αγορές εργασίας των ευρωπαϊκών χωρών όπου θα επιδιώξουν να μετακινηθούν οι άνεργοι από την Ελλάδα. Το «μοντέλο» που επεξεργάζονται οι Ευρωπαίοι είναι αυτό της Γερμανίας, όπου κατά πληροφορίες έχουν ήδη μεταβεί περίπου 3.000 Έλληνες γιατροί, ψάχνοντας επαγγελματική αποκατάσταση.

Δύο εκατομμύρια Έλληνες σε παραγωγική ηλικία, μπορεί να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Από τα συνολικά τρία ή τέσσερα εκατομμύρια Ελλήνων που υπάρχουν στην χώρα οι μισοί θα φύγουν.

Και από ποιους θα αντικατασταθούν;

Από τα τέσσερα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην χώρα μας. Αυτοί θα είναι οι «νέοι» κάτοικοι αυτής της χώρας.

Εγκληματικότητα

Εδώ το να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα περιστατικά θα ήταν το πιο εύκολο. Χιλιάδες σελίδες επί σελίδων έχουν γεμίσει με περιστατικά εγκληματικότητας, με δολοφονίες, τραυματισμούς, ληστείες και ούτω καθ’ εξής. Τα θύματα σχεδόν αποκλειστικά πάντα Έλληνες. Η καθημερινότητα του μέσου Έλληνα γίνεται εφιαλτική. Από κάθε άποψη.

Τι μας κάνουν αυτά ως σύνολο;
Κάθε ημέρα ο Έλληνας δέχεται επιθέσεις από χίλιες δύο πλευρές. Από οικονομικής πλευράς, από κοινωνικής πλευράς, από βιολογικής πλευράς. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βιώνουμε σήμερα.
Η «γενοκτονία» από κάθε άποψη του ελληνικού λαού. Ποιος θα μπορέσει να επιβιώσει μέσα σε αυτές τις συνθήκες της πανεθνικής κατάθλιψης που βιώνουμε. Η καθημερινότητα του Έλληνα μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.
Πόσο θα αντέξει; Είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα έχουμε απαντήσεις τον επόμενο καιρό.

Οι Έλληνες βρίσκονται υπό συνεχή πίεση

Η αλήθεια είναι ότι η χρονική κατάσταση στην χώρα μας είναι μια από τις χειρότερες στην ιστορία της. Και θυμίζει έντονα τις ημέρες πριν από την άλωση. Όλα πάνε αυτή την στιγμή προς μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Ελληνισμό.
Μία κατάσταση η οποία ίσως δυνητικά είναι πολύ χειρότερη. Γιατί δεν πρόκειται για μια έξωθεν απειλή που θέλει να αναλάβει τον έλεγχο. Μιλάμε για μια βιολογική αντικατάσταση των Ελλήνων ανθρώπων.

Μιλάμε δηλαδή για μία τερματική κατάσταση, η οποία ίσως να σημάνει το τέλος αυτού που ονομάζουμε Ελληνισμό. Φυσικά πάντα υπάρχει το ζήτημα της ύπαρξης του αστάθμητου παράγοντα της ιστορίας ή αλλιώς της «επέμβασης του Θεού». Κάτι που ίσως είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας.

Και σε αυτή την κατάσταση την οδήγησε η σύμπτωση της χειρότερης ίσως ιστορικά πολιτικής περιόδου της χώρας, δηλαδή της μεταπολίτευσης και της οικονομικής κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο δυτικός κόσμος.

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν κατάφεραν να επιβιώσουν βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, δεσμευμένοι από τις αλυσίδες του δικομματισμού. Τώρα ελπίζουμε στο «χέρι του Θεού».

Δημήτρης Παπαγεωργίου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σ'αυτή την κατάσταση δεν την οδήγησε ΚΑΜΙΑ σύμπτωση. Σ' αυτή την κατάσταση μας οδήγησαν ο Καραμανλής με την αδράνειά του και ο Παπανδρέου με την προθυμία του. Φυσικά και όλος ο συρφετός που τους ακολουθούσε και επωφελήθηκε από την ανικανότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν πρόκειται για ανεπάρκεια και αδράνεια των μηδενικών αυτών που το έπαιζαν πρρωθυπουργοί...και των μπουλουκιών τους, αλλά και των πρηγουμένων αυτών καθαρμάτων που έστρωσαν το χαλί για τα αφεντικά τους.
    Ειναι σαφώς και προδοσία και ξεπούλημα,τιποτένιων τουρκολάγνων, ανθρωποειδών, με κανένα Εθνικό Ελληνικό συναίσθημα.
    Πρέπει να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ παραδειγματικά και κυρίως ΑΜΕΣΑ και κυρίως να φέρουν πίσω τα κλεμμένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό σου ταξίδι συνομήλικε ομοιοπαθή συμπατριώτη...εμείς μπορεί να κρατάμε ακόμη, όμως επανω από την οικονομική απελπισία υπάρχει η καταστροφή των θεμιτών ονείρων, που είναι αβάστακτη στην ηλικία μας. Κάποιοι, γεννημένοι εξ αρχής "υπάλληλοι" εκχωρούν τα πάντα γιά να έχουν την θεσούλα τους, έστω και ψαλιδισμένη, ποτέ δεν πίστεψαν στην ελεύθερη οικονομία και την επιβίωση στο πεζοδρόμιο, παρά ταύτα την θεοποιούν! ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]