Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα» δηλώνει στο CNN ο Γιώργος Παπανδρέου


Υπεύθυνος για όλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!


«Εμείς οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα. Δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, αλλά και τις πολιτικές τις εξελίξεις στη χώρα. «Οι Έλληνες δεν θέλουν να βγουν από το ευρώ και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ήδη ότι έκανε τεράστιες θυσίες για να παραμείνει στην Ευρωζώνη» τόνισε.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με το ευρώ, συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται βαθύτερη ολοκλήρωση, είτε πρόκειται για ευρωομόλογο είτε για κάτι άλλο, καθώς επίσης και ανάπτυξη, καθότι βρισκόμαστε σε ύφεση.

Ερωτηθείς ποια είναι η αιτία γι αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, μετά και τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ ότι «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως οι πολίτες δεν θέλουν να πληρώνουν τους φόρους τους», ο κ. Παπανδρέου είπε ότι κατά καιρούς πολλοί κάνουν υποδείξεις, ηθικολογούν και αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους, λέγοντας: «Εσείς οι Έλληνες είστε το πρόβλημα».

«Θα έλεγα», συνέχισε, «ότι εμείς οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα: Δεν είμαστε το πρόβλημα». Συνεχίζοντας, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ήταν πολύ «βολικό» αν ήμασταν εμείς το πρόβλημα: «Διώχνεις την Ελλάδα, όλα είναι εντάξει. Αλλά τι συνέβη στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, σε ολόκληρη την Ευρωζώνη;» αναρωτήθηκε.

«Χρειαζόμαστε περισσότερη συνεργασία και λιγότερες απλουστεύσεις και προκαταλήψεις για το τι πρέπει να γίνει» συνέχισε.

Σε ερώτηση για το εάν θα ήταν καλό να επιτύχει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μια κυβέρνηση συνασπισμού ή αυτοδυναμία, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ευχόταν ήδη να είχε προκύψει κυβέρνηση από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και υποστήριξε ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση.

«Συνεπώς αυτό δεν ήταν προφανώς και η πιο αξιόπιστη κίνηση» συμπλήρωσε. Ωστόσο, εξέφρασε την προσδοκία του ότι τώρα θα σχηματιστεί κυβέρνηση και πως όλοι θα συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι πραγματικές παράμετροι και προκλήσεις. Ακόμη, είπε ότι παραμένει η αναγκαιότητα να αλλάξει η Ελλάδα και να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια προκειμένου η χώρα μας να γίνει ανταγωνιστική, βιώσιμη και υπερήφανη.

Αναφορικά με την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων τόσο στην Ευρώπη, γενικότερα, αλλά και στην Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τον εθνικισμό, ο οποίος τελικά υπονομεύει τη βασική αρχής της Ευρώπης που, όπως είπε, είναι η συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ο αρχιπροδότης , κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και συνεχίζει τις παπαριές του....αφού μας έσωσε...
    Τομάρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζέψτε το βλάκα...αρκετές ανοησίες έκανε και είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ειναι η πρωτη και φανερη αποδειξη οτι ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοι ειναι συνενοχοι στην προδοσια , διοτι τον εχουν αμολυτο και μπουρδολογη επι παντως του επιστητου .
    Αν ΔΕΝ ηταν ΟΛΟΙ πουλημενοι , θα ειχαν πρωτο πρωτο και σημαια τους , την παραδειγματικη τιμωρια των υπαιτιων .
    Αλλα επειδη ειναι ΟΛΟΙ κατηγορουμενοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , κανουν την κουφη και για αλλα τυρβαζουν .
    Ποιο φανερα δεν γινεται , κι ομως ακομη τα πληθη τρεχουν πισω απο τους γενοκτονους ,ελπιζοντας να τους βιασουν και σφαξουν με το μαλακο .
    Αν αυτα τα εκλογικα νουμερα που δειχνουν εχουν εστω και την μιση αληθεια , τοτε ....ΣΩΣΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ αδελφια συνελληνες .

    Οσο για τον απογονο του αλκοολικου λαοπλανου και πορνογερου η ΝΕΜΕΣΙΣ ειναι εδω και την Θεια δικη ,ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ την αποφευγη .
    Ειναι γνωστο αλλωστε το τελος των εφιαλτων τετοιου μεγεθους .
    Το ειπε αλλωστε και ο ιδιος . Θα τον παρουν με τις πετρες . Τι καταντια ! Να τιμωρηθη με το μουσουλμανικο δικαιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε ρε φιλάρα κάνοε-κάγιακ γιατί μας έφτυσες προκαταβολικά λέγοντας ότι είμαστε διεφθαρμένη χώρα; γιατί ρίξατε την δήλωση στον Καραμανλή; Πρίν αναλάβει η οικογένεια σου είμασταν τόσο διεφθαρμένοι; Τι έλεγε παλιά ο έξω κόσμος γιά εμάς; Όσο για το χρήμα που έφυγε έξω και έχουμε τώρα στεγνώσει, ποιός έκανε την δήλωση εξ αρχής ότι θα μπη πόθεν έσχες στις καταθέσεις; (Γεωργακόπουλος) και ποιός εχέφρων θα άφηνε τα λεφτά του εντός όταν εσύ ο ίδιος είπες ότι η εξαγωγή είναι κοινοτικό κεκτημένο;
    Το καλό με σένα παλιοσειρά είναι ότι δεν σε θεωρώ βλάκα, όπως πολλοί άλλοι νομίζουν, αλλά έναν από τους πλέον ευφυείς και αποτελεσματικούς πολιτικούς που πέρασαν από εδώ. Ελπίζω να τα έχεις υπολογίσει καλά και να μή γίνει καμια στραβή με εθνικά θέματα και χάσουμε κανα παιδάκι μας..δεν βιάζομαι να κρίνω ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι έπρεπε, ΤΩΡΑ, να ειπωθή ειπώθηκε με τον τρόπο που έπρεπε.

      Διαγραφή
  6. ορε πιος ειναι βλαξ ο προδωταρος του κερατα ειναι αρχητεμπελαρος εφερε το χαος ο καθηκος μησελληνας συνηδισιακα τα εκανε ολα προερχομενος απο μια μπασταρδοοικογαινια που παντα εκανε μεγαλες προδωσιες δεν ξεχνω αυτα τα αφηρματα που παντα εκτελουσαν μια εντολη και ενα σχεδιο να μας μπλεκουν σε πετηπαιτιες και μεγαλες μαληστα αυτο το πραμα κυκλοφορα λευτερο και δεν το συλαμβανουν και οχι μονο αυτο ολοι την οικογαινια εχουν ευθηνες οικογαινιακες οι μπασταρδοπουλοι ορε ξεφτιλα προδωταρε ποσα ορε ζαποσες εσυ και η φαρασου και με συνενοχο τον κομανετσι και τον τουρκογλου και το μπασταρδακι ο παπακωνστανινου ποσα παοσα ορε εφιαλτες του ελληνα θελετε κρεμασμα ορε σιγα σιγα ο θεος και ο λαος δεν ξεχνα θα το φατε το κρεμασμα δεν γλυτονετε πλησιαζει η ωρα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]