Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εντολή του λαού είναι να μην συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ…

Σύμφωνα με διαρροές στα ΜΜΕ, αλλά και στο διαδίκτυο, διαφαίνεται καθαρά πως αντί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να εμφανίζουν (ως είθισται) την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών τάσεις συσπείρωσης, τουναντίον στις παρούσες εκλογές και όσο μειώνεται ο αριθμός των αναποφάσιστων, τα μηνύματα είναι μάλλον υπέρ της αποσυσπείρωσης.

Πέρα από την φυσιολογική οργή που αισθάνονται και την τιμωρία που θέλουν να επιβάλλουν, πολλοί παλιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, η παρατηρούμενη αποσυσπείρωση οφείλεται κατά βάση σε τρεις λόγους:

Α. Μεγάλη μερίδα παλιών ψηφοφόρων των δύο κομμάτων φοβούνται πως μια πανίσχυρη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ (την οποία συγκυβέρνηση θεωρούν δεδομένη) με νωπή λαϊκή εντολή, χωρίς ουσιαστικά κοινοβουλευτικά εμπόδια, θα αποθρασυνθεί και θα διαλύσει ακόμα πιο πολύ τις λαϊκές….. κατακτήσεις και τα πιο αδύναμα οικονομικά λαϊκά στρώματα. Επομένως προτιμούν να ενισχύσουν δυνάμεις που θα βάλουν φρένο στην παντοδυναμία της μελλοντικής συγκυβέρνησης.

Β. Το σύνολο σχεδόν των παλιών ψηφοφόρων των δύο κομμάτων είναι πεπεισμένο ότι τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) θα εξασφαλίσουν, βοηθούντος και του εκλογικού νόμου Παυλόπουλου, άνετη πλειοψηφία, οπότε θεωρούν ότι είναι ευκαιρία να ενισχυθούν και άλλες πολιτικές φωνές και

Γ. Η θεατρική αντιπαλότητα και οι ψεύτικες αντιπαραθέσεις που έπαιζαν τόσες δεκαετίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προς άγραν εκλογικής πελατείας, έχουν πλέον γαλουχήσει και έχουν εθίσει πολλούς Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες σε πραγματική αντιπαλότητα μεταξύ των και οι πραγματικά αντίπαλοι ψηφοφόροι δεν θέλουν τώρα να δουν τα κόμματά τους να συγκυβερνούν και επομένως δεν τα ενισχύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Συμπέρασμα:

Αν συγκεντρώσει κανείς και τους τρεις πιο πάνω λόγους, καταλήγει εύκολα στο συμπέρασμα ότι η εντολή του λαού θα είναι να μην συνεργαστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να μην συγκυβερνήσουν ή έστω να συγκυβερνήσουν εντελώς αποδυναμωμένοι και απόλυτα ελεγχόμενοι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Η εντολή του λαού είναι να μην εμφανιστούν στην επόμενη Βουλή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αλλά δυστυχώς δεν ψηφίζει μόνο ο λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια, που αναφέρουμε για τον Βενιζέλο, αφορούν και τον "έτερο "Καππαδόκη" του δικομματισμού ...

    Τον Αντώνη "Βιολάρη" της Μεταπολίτευσης ...

    Τον εγγονό του Μπενάκη, που έχει εξειδίκευση να παριστάνει τον Βασιλάκη τον Καΐλα ...

    Αυτόν, που όχι μόνον ανησυχεί για τον ναζισμό, αλλά που είναι έτοιμος να τον πολεμήσει και να του βγάλει τις "μάσκες" ...

    --------------------
    fnous-ΕΑΜ Β'- Η Χρυσή Ευκαιρία. (2).

    http://www.youtube.com/watch?v=6JNzx6G4ZEU&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εντολη του συστηματος ειναι...
    η σας πεθαινουμε με TAX,ι
    η σας πεθαινουμε απ την τάξη.
    η απειλη του λαου? ...θα σας gum,ISO,υμε.
    ενταξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους ανίκανους προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες, πρέπει να τους στείλουμε στο βόθρο όπου ανήκουν, αρκετά κατέστρεψαν την χώρα.
    Μόνο αντιμνημονιακά κόμματα ψηφίζουμε!!!
    Μη ξεχνάτε ότι λόγω του εκτρωματικού εκλογικού Νόμου του γελοίου Πάκη,
    το πρώτο κόμμα ασχέτως ποσοστού, πριμοδοτείται με 50 έδρες...
    Έτσι οι προδότες αισθάνονται κάποια σχετική ασφάλεια, ώστε να σχηματίσουν συγκυβέρνηση, που ήδη έχουν προαποφασίσει,να μας καθίσουν στο σβέρκο και φυσικά να μας αποτελειώσουν.
    Κάνένα προδοτικό κόμμα να μην έλθει πρώτο....
    Μη πιστεύτε την τρομοκρατία που επιχειρούν να περάσουν στον Λαό,ακυβερνησία, χρεωκοπία, στάση πληρωμών κλπ τρίχες....
    Αυτοί και τα αφεντικά τους τρέμουν .... έχουν να χάσουν πάρα πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σταλινικιά Παπαρήγα στρέφει τα πυρά της προς τον Τσίπρα και ο σταλινικός Καζάκης κάνει το ίδιο εναντίον του Καμμένου.

    Η Παπαρήγα πολεμά με ένα οργανωμένο κομματικό "ασκέρι" και ο Καζάκης ως ελεύθερος "σκοπευτής".

    Μιλάμε καθαρά για "συμβόλαια" θανάτου ...

    Συμβόλαια, τα οποία πάντα αναλαμβάνουν προεκλογικά οι σταλινικοί, αλλά απλά σήμερα είναι εμφανή, γιατί είναι η κατάσταση κρίσιμη.
    Ο σημερινός απόλυτος συναγερμός του συστήματος κάνει τις ενέργειές του ευδιάκριτες.

    ----------------------------
    fnous- ΕΑΜ Β' - ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=WOJu1ivjoaA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψηφιζω ΝΔ παιρνω πακετο και το ΠΑΣΟΚ και τ αντιστροφο, ψηφιζω Καμμενο παιρνω πακετο και τον Τσιπρα και τ αντιστροφο, ψηφιζω ΚΚΕ παιρνω πακετο να σκαβω το χωραφι του παππου μου στα κατσαβραχα,ψηφιζω Χρυση Αυγη παιρνω πακετο κι ενα κρανος για τα δυσκολα η ψηφιζω καποιο απ τα υπολοιπα και καπου χανεται η ψηφος μου στη διαδρομη.
    Τι να ψηφισει ο ερμος Ελληνας αφου ολα τα παραπανω, μεσα απο διαφορετικα δρομακια, οδηγουν στον ιδιο μεγαλο δρομο, της φτωχειας και της δραχμης ισως και των πολεμικων περιπετειων.Δυστυχως τωρα καταλαβε.Αυτους τους προβληματισμους επρεπε να τους ειχε απο χρονια.Μια ζωη ενα βημα πριν το γκρεμο ξυπναει και ενας ολοκληρος λαος ειναι στα blogs και στα τηλεφωνα τι να ψηφισει.Γιαυτο τρελλαθηκαν οι δημοσκοποι, γιαυτο ξεκινησε κλιμα παροχολογιας...

    Κλειστε αυτια, κλειστε τηλεφωνα και pc και καταφυγετε στα πατροπαραδοτα.-Θεε μου σωσε μας και γω θα γινω καλυτερος- συνηθως ,οχι παντα, πιανει.Αλλα μη κοροιδεψετε γιατι πιανει και αντιστροφα.
    Περαστικα μας κι ο Θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα πείτε αν πρώτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή ; Όλοι ψηφίζουμε πατριωτικά, είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα. Σκεφτείτε καλά. Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα. Χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το γαρ πολύ του έρωτος, γεννά παραφροσύνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κρανος θα το φορεσεις ψηφιζοντας οτιδηποτε αλλο της Χ.Α .
    Μαλλον , επειδη θα το φορεσεις ουτως η αλλως , Οποτε Χ.Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να τες παλι η κομανετσι και ο τουρκογλου ορε τι πουτσα ηταν αυτη το προτο βημα εγινε τωρα το επομενο να τους τελιωσουμε τους αμετανοητους τελιος εγω ενας νενεκος ορε λαε τι μακακα ςεισαι ορε τι αχαρηστος εισαι σε σωσαμε ορε ελληνα και εσυ αχαρηστος εισαι δεν μα ςψηφισες και ψηφησες συριζα και καμενο τι μαλακα ςεισε ορε ελλην και δεν ψηφισες εμας που στιριζουμε τα τραπεζηκα συστηματα να σε πεθανουμε τελιως και τους τοκογλυφους να σου παρουμε και τα σωβρακα και να σε πηδηξουμε και να πληρωσεις και τις καποτες ορε αχριστε λαε ε λ λ ην πρωχορα με ψηλα το καιφαλι και στο επομενο βημα των εκλογων θανατος το πρωτο βημα το τσεκουρι και φιλοι τους προδωτες στο επομενο βημα η φωτια και τελιωσαμε με τους αμετανοητους προδωτες καμενο να τους καψουμε κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]