Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για ποιούς προορίζονται τα στρατόπεδα κράτησης που κατασκευάζουν

Mια εβδομάδα έμεινε πριν τις βουλευτικές εκλογές και ένα από τα πιο καυτά θέματα των τελευταίων εβδομάδων, για όσους γνωρίζουν σε βάθος αυτά που διακυβεύονται στην χώρα αυτή, που κάποιοι την έχουν μετατρέψει σε πειραματόζωο, είναι τα στρατόπεδα κράτησης για τους παράνομους μετανάστες. Aν παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, θα δει, επιφανειακά, μια κυβέρνηση στην οποία μπήκε ξαφνικά η ιδέα να περιορίσει τον αριθμό των λαθρομεταναστών με το να κατασκευάσει στρατόπεδα κράτησης. Ωστόσο, όπως ισχύει και στην περίπτωση άλλων αποφάσεών τους, και για μια σωρεία από νομοθεσίες που ψηφίζονται βιαστικά, στον απλό λαό φαίνονται ανεξήγητες αυτές οι κινήσεις, αλλά για τους παγκοσμιοποιητές αποτελούν τη βάση για την μετέπειτα εγκαθίδρυση του καθεστώτος τους στην Ελλάδα και αλλού.

"Πού βρίσκεις το περίεργο με αυτά τα στρατόπεδα κράτησης"; θα με ρωτήσετε. Θα σας απαντήσω ότι έχουμε να κάνουμε στην ουσία με μια κυβέρνηση, που αποτελείται από δύο συγκεκριμένα κόμματα, που κυβέρνησαν εναλλάξ τον τόπο, έπαιρναν τις εντολές τους από τα ίδια "αφεντικά" και είναι τα ίδια αυτά κόμματα που χρόνια τώρα, εναλλάξ, έχουν φέρει μέσα στην Ελλάδα εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, ανοίγοντας τα σύνορα προκλητικά, με έναν τρόπο που δεν έχει γίνει σε καμιά άλλη χώρα. Και είναι, επίσης, αυτά τα ίδια δύο κόμματα που έχουν δώσει σε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους ξένους κατοίκους ελληνική ιθαγένεια. Έχουμε, επομένως, να κάνουμε με μια μοναδική περίπτωση εφαρμογής πολιτικών, και ορθά εικάζουν αρκετοί ότι η Ελλάδα είναι σήμερα ένα εργαστήριο πειραμάτων, όπου ακολουθούνται πολιτικές και ψηφίζονται νόμοι που δεν έχουν αποτολμηθεί αλλού. Αφού έχουν πράξει όλα αυτά τα δίχως προηγούμενο σε άλλη χώρα (ελεύθερη και ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, που ακόμη και σήμερα συνεχίζεται, ανεξέλεγκτη χορήγηση ιθαγένειας, που ακόμη και σήμερα συνεχίζεται), πώς γίνεται, λοιπόν, αυτά τα δύο κόμματα, που ουσιαστικά είναι ένα, να υιοθετούν σήμερα ξαφνικά μια τόσο "αντιμεταναστευτική" πολιτική;

Το γεγονός ότι συνεχώς νομοθετούν και παίρνουν αποφάσεις για πολιτικές που σήμερα μοιάζουν ανεξήγητες οδηγεί τον κοινό νου στο συμπέρασμα ότι κατασκευάζουν ένα "πρωτόλειο" οικοδόμημα-κράτος όπου θα εφαρμοστούν αργότερα όλες οι ήδη γνωστές πολιτικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν έχουμε έλλειψη ενημέρωσης προς το παρόν και έχουμε ακούσει για τα στρατόπεδα της FEMA στις ΗΠΑ. Αλλά ενώ εκεί τους λένε ότι κατασκευάστηκαν για το ενδεχόμενο επιδημιών ή φυσικών καταστροφών (κάτι που ο νοήμων Αμερικανός είναι αδύνατο να πιστέψει), εδώ μας μιλάνε για λαθρομετανάστες.

Και ενώ ο απλός λαός βλέπει τα κόμματα αυτή τη στιγμή να διαφωνούν για το εάν ή όχι αυτά τα στρατόπεδα κράτησης είναι το κατάλληλο μέτρο, υπάρχει κάτι πολύ πιο ουσιώδες και ζωτικής σημασίας που έχει παραβλεφθεί: αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή "κέντρα κράτησης" όπως λέγονται τώρα από τους ίδιους, σίγουρα δεν προορίζονται για τους λαθρομετανάστες, αλλά θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για τους Έλληνες. Αυτό αποδεικνύεται από το απλό γεγονός ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχουν συλληφθεί δεν υπερβαίνει τους 300 μέσα σε διάστημα 3 εβδομάδων, τη στιγμή που στη χώρα επιτρέπουν οι ίδιοι οι κυβερνώντες να εισέρχονται παράνομα 500 περίπου άτομα σε καθημερινή βάση. Ακόμα και αν η κατασκευή τέτοιων στρατοπέδων επεκταθεί, ώστε η χωρητικότητά τους να αυξηθεί σε σημείο που να κρατούνται εκεί δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, τα στρατόπεδα αυτά θα γεμίσουν πλήρως μέσα σε ένα μήνα - για να στεγάσουν μόνο όσους πρόσφατα μπήκαν στη χώρα, με τα υπόλοιπα εκατομμύρια λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τι λύση, λοιπόν, είναι αυτή για την οποία μας μιλάνε, αφού οι χώροι δεν επαρκούν ως προσωρινοί χώροι κράτησης ούτε καν για τους νεοαφιχθέντες;

Παράλληλα, έχουμε τις βουλευτικές εκλογές που πλησιάζουν. Με ένα εξωφρενικό, γελοίο και αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, δίνουν στο πρώτο κόμμα μπόνους 50 (!) έδρες, κάτι που δεν παρατηρείται σε καμιά δημοκρατική χώρα σήμερα. Παραμορφώνουν το αποτέλεσμα που αποτυπώνει τη βούληση του λαού αυτού, έτσι ώστε το ίδιο μνημονιακό σχήμα, που λαμβάνει εντολές από το ΔΝΤ, να μπορέσει να κυβερνήσει με το 40% ή λιγότερο των συνολικών ψήφων.

Ο εκλογικός νόμος στην Ελλάδα ήταν πάντα εξωφρενικός, αλλά κάτω από τις σημερινές συνθήκες πίεσης και λεηλασίας των εργαζόμενων Ελλήνων, μια τέτοια φαλκίδευση του εκλογικού αποτελέσματος είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει μαζική οργή και αγανάκτηση. Αν υπάρξει αντίσταση, αν γίνουν "έκτροπα" σε διάφορες περιοχές της χώρας, όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο μέλλον, οι "αντιφρονούντες" θα αντιμετωπίζονται κατάλληλα: θα συλλαμβάνονται. Αλλά πώς θα γίνει να συλλαμβάνουν χιλιάδες λαού, όταν το σωφρονιστικό σύστημα έχει μεριμνήσει για 7.000 κατάδικους και ήδη λειτουργεί πέρα από τις δυνατότητές του, με τις φυλακές να έχουν σήμερα γύρω στους 10.000 κρατούμενους; Θα είναι αδύνατο. Για τον σκοπό αυτό χρειάζονται ακραίες λύσεις, όπως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που κατασκευάζουν, με το βλέμμα στο μέλλον.

Η κυβέρνηση έχει βαφτίσει αυτά τα στρατόπεδα "κέντρα κράτησης μεταναστών". Η μηχανή προπαγάνδας τους δουλεύει στην εντέλεια, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει καθίσει και να σκεφτεί ότι κάτι παράλογο υπάρχει στην υπόθεση αυτή και κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα. Δεν γίνεται να βάζεις στα κρατητήρια 50 με 200 άτομα, και να λες σε αυτόν τον λαό ότι λύθηκε το πρόβλημα, ενώ συγχρόνως αφήνεις να μπαίνουν στη χώρα 500 άτομα καθημερινά. Σε κανέναν Έλληνα, δυστυχώς, δεν περνάει από το νου η σκέψη ότι ο τελικός στόχος τους είναι η φυλάκιση του ίδιου του λαού αυτής της χώρας στο μέλλον. Όχι μόνο δεν υποψιάζεται κανείς την αλήθεια, αλλά αρκετοί πολίτες επικροτούν το μέτρο, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει μια κάποια λύση στο τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, πράγμα που δεν θα συμβεί, αφού όλες οι μαθηματικές πράξεις μας οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς ένα καθεστώς είναι ικανό, με δόλο, να κάνει τους πολίτες μιας χώρας να επιθυμούν και να επικροτούν την ίδια την υποδούλωσή τους.

Αναρτήθηκε από το "Σιωπηλό Ημερολόγιο" στις 30/04/2012, 01:41:00 π.μ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. http://www.facebook.com/pages/%CE%96%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AE%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1/401574506543355

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]