Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ηλεκτρονικό Φακέλωμα!

Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και το σαφάρι των αποδείξεων, που έχει πλέον ατονήσει, η τρέχουν να προλάβουν την έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας, στην οποία θα «περνούν» όλες οι συναλλαγές μας! Οι ηλεκτρονικές κάρτες, έχουν προσωρινά μπεί στην άκρη, ίσως για να μας τις σερβίρουν μετά τις εκλογές.

Και σαν να μην έφταναν αυτές ανακοίνωσαν προ ημερών ηλεκτρονικές διασταυρώσεις στοιχείων, που ξεκινά τους επόμενους μήνες το υπουργείο Οικονομικών, σε όλους ανεξαιρέτως τους φορολογούμενους με στόχο, όπως υποστηρίζει, την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Σε μια Δημοκρατία ο κάθε Πολίτης είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου. Με αυτό τον τρόπο του ηλεκτρονικού ελέγχου, θεωρούμαστε όλοι οι Ελληνες εκ των προτέρων εγκληματίες και γι αυτό θέλουν να κάνουν σαρωτικές διασταυρώσεις στοιχείων, όπου στο στόχαστρο μπαίνουν ακόμα και οι τραπεζικές καταθέσεις, οι καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, αλλά και οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες!!!

Οχι με την υποψία της Φοροδιαφυγής, αλλά φασιστικά για να ελέγξουν την προσωπική μας ζωή!

Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να γίνει, όπως και το ίδιο με τις ηλεκτρονικές κάρτες!

Δηλαδή όλες οι συναλλαγές μας θα περνούν από τους διακομιστές (server) μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

Ο,τι αγοράζουμε καθημερινά να ελέγχεται και να επεξεργάζεται από όποιον έχει πρόσβαση, πολιτική ή οικονομική, στο δίκτυο. Μέχρι τώρα αυτό γινόταν εν μέρει με τις πιστωτικές ή με τις αγορές μας από το διαδίκτυο, αλλά είχαμε την επιλογή της “έκθεσης” μας στο σύστημα. Σήμερα μάλιστα οι πιστωτικές τείνουν να εκλείψουν.
Χωρίς την δική μας έγκριση!

Θα είμαστε γυμνοί, μπροστά σε μια φυλακή 10 εκ. ανθρώπων! Αφού μπήκαν πρώτα τα κάγκελα με τις κάμερες , τώρα θέλουν να κλείσουν και την πόρτα χτίζοντας μια νέα ,ηλεκτρονική πλέον, Μακρόνησο.

Οσο για την διαφημιστική προώθησ η της κάρτας, η εξαπάτηση θα στηριχθεί στο επιχείρημα της ΔΗΘΕΝ ευκολίας συναλλαγής κι ελέγχου αυτών για να πατάξουν την φοροδιαφυγή!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Τ ΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ!
1. Γιατί δεν συνδέουν, εστω, την ταμειακή online ωστε σε περίπτωση ελέγχου να μπορεί να γίνει άμεσως έλεγχος, χωρίς όμως να καταπατούνται τα προσωπικά δεδομένα του αγοραστή

2. Το δήθεν Οφελος κατά της φοροδιαφυγής. Και τι όφελος θα έχει αυτό το μέτρο, κατά της φοροδιαφυγής, στο όνομα της οποίας κι επιβαλλέται;

Μηδαμινή, ίσως στην αρχή να μουδιάσει (κι άλλο;!) η αγορά αλλά ως εκεί.

Γιατί τα μεγάλα ποσά κι οι μεγαλοκαρχαρίες, θα καταφέρουν πάλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε να τα βγάλουν από την χώρα, είτε να τα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι (Siemens, Goldman Sachs, ΠΑΕ κτλ).

Αυτοί που θα φυλακιστούν, θα είμαστε πάλι (!) όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι κι οι εργαζόμενοι. Από τον μισθό που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε, θα ξέρουν πόσα μπορούμε να ξοδέψουμε.

3. Ευκολία συναλλαγών; Από τις διαφημίσεις της Τηλεόρασης μέχρι την προώθηση και του πιο απλού προϊοντος, το Α και το Ω είναι η εξαπάτηση.

ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ;!!!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ;!!!

Ρωτήστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χρησημοποιεί κάρτα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό, στο τέλος της ημέρας; ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ;

Αν ο μισθός μας εξανεμίζεται λίγες μέρες μετά την πληρωμή τώρα, σκεφτείτε πόσοι θα παγιδευτούν στην “ευκολία” της κάρτας!

4. Το πλαστικό χρήμα θα αφαιρέσει κι άλλο μετρητό από την ήδη στεγνή αγορά, ενώ θα περιορίζει την ευελιξία των μικρομεσαίων που χρειάζονται ευελιξία στην διαχείρηση των μετρητών και πως θα τα ξοδέψουν, ενώ με την κάρτα θα αποθηκεύονται πρώτα στην Τράπεζα.

Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
ΕΜΠΟΡΟΣ
Υποψήφιος Β’Πειραιώς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. "Σε μια Δημοκρατία ο κάθε Πολίτης είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου"
    ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ! ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιοσύνη "αλα κάρτα"

    Διαχειριστής πολυκατοικίας μου έλεγε ότι, μετά την κλοπή 12.000 € που τους έκανε γραφείο έκδοσης κοινοχρήστων - είχε αναλάβει τη διαχείριση -, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες να αποζημιώνουν με 6 € κατά μήνα τον ιδιοκτήτη και ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος θα έκανε του λοιπού τη διεκπεραίωση των κοινών εξόδων. Σημειωτέον, το γραφείο εισέπραττε 180 € μηνιαίως. Ξεσηκώθηκαν λοιπόν κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες, διαμένοντες στην αλλοδαπή ή μακράν των Αθηνών, και ρώτησαν το διαχειριστή αν θα κόβει απόδειξη για το ετήσιο εισόδημα που θα αποκομίζει. Φυσικά, ουδείς εξ αυτών πρότεινε να ανάλάβει άνευ αποζημιώσεως τη διαχείριση ή να εξουσιοδοτήσει νομικά έγκριτο πρόσωπο για τη δουλειά αυτή. Το ενδιαφέρον τους ήταν, ότι ο διαχειριστής θα έπαιρνε "μαύρο" χρήμα χωρίς απόδειξη. Δηλαδή, δεν θα έδινε απόδειξη για το "πουρμπουάρ" των 6 €, για τα τρεξίματα, τα τηλέφωνα, το κυνηγητό των κακοπληρωτών και ένα σωρό άλλες ταλαιπωρίες.

    Σωστά λένε ότι η άκρα δικαιοσύνη (σημ. οι φορο-και άλλα-κάρτες αυτό μας υπόσχονται) καταντά άκρα αδικία. Φυσικά, δικαιοσύνη για τα ζουζουνάκια, όχι για τους ελέφαντες, που δεν πιάνονται στα δίχτυα της αράχνης. Άντε μετά να δεις προκοπή με τέτοια μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τις απόψεις σας, οι οποίες όμως βλέπω απέχουν πολύ από το πρόγραμμα που εξέδωσε το κόμμα σας και στο οποίο γίνεται μεγάλη διαφήμιση στα οφέλη που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό φακέλωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το χειροτερο ειναι η ηλεκτρονικη καρτα υγειας που θα καθεται ο καθε ψειρας εργοδοτης να αποκλειει καποιον νεο να εργαστει επειδη εχει ζαχαρο, πιεση η αναιμια κλπ...κι ο Χιτλερ τα ιδια εκανε με τη καθαροτητα του.Αντεστε στο διαολο και παραπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]